Skip to the content

Autorisaties inrichten, beheren en monitoren

Met een goede autorisatie-inrichting kunt u de beveiliging en interne controle van uw ERP omgeving te verbeteren.

Authorization Box is bedacht en ontwikkeld door IT-auditors en zorgt voor een beter beheersbare en controleerbare Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central omgeving. Dankzij deze cloudapplicatie laat u het tijdrovende en complexe autorisatieproces achter u. Authorzation Box is de autorisatieoplossing voor eenvoudige en snelle inrichting, beheer en monitoring van autorisaties in Microsoft Dynamics.

Inrichten autorisaties

Met behulp van de rollengenerator in Authorization Box creëert u schone zuivere en krachtige rollen binnen Microsoft Dynamics. De generator houdt rekening met duplicatie records en indirecte rechten. De opgenomen rollen blijven krachtig en overzichtelijk.

Deze rollen, ook wel machtigingensets genoemd, kunnen ten allen tijde handmatig aangepast worden. Met de functie rolbeheer in de rollengenerator wordt veel tijd bespaard op de inrichting van de autorisaties en op het onderhoud van de machtigingensets en functies.

Beheren autorisaties

In Authorization Box kunnen, met behulp van een visueel organigram, autorisaties snel en eenvoudig beheerd worden. Hierin kunnen ook machtigingensets toegekend worden aan gebruikersprofielen. Deze moeten eerst worden goedgekeurd door het management of interne controller.

Wijzigingen in het organigram zijn vervolgens eenvoudig en snel door te voeren. U kunt ook tijdelijke taken of bevoegdheden toekennen aan medewerkers (tijdens verlof of zwangerschap).

Monitoren autorisaties

De monitoring functionaliteit geeft een helder inzicht in de functiescheiding (toegangsrechten) in Microsoft Dynamics. Hiermee kan eenvoudig de kwaliteit van de autorisaties weergegeven worden.

U heeft direct inzicht in de autorisaties én eventuele conflicten van gebruikers binnen uw organisatie. Ook heeft u een duidelijk overzicht van de autorisaties en ziet wie autorisaties heeft toegekend op welk moment. Hiermee kunt u zowel intern als extern verantwoording afleggen en aantonen dat u zogezegd 'in control' bent. 

Voordelen Authorization Box

Ingebouwde IT-audit kennis

Een oplossing ontwikkeld met de benodigde IT-audit kennis. Hierdoor voldoet de applicatie aan alle eisen en uw wensen.

Snelle return on investment

Vanwege de eenvoud en snelheid van autorisatieinrichting en beheer is uw investering snel terugverdient.

Geen maatwerk nodig

De applicatie is te installeren en te implementeren zonder maatwerk toe te voegen.

Geen performance issues

Het gebruik van Authorization Box heeft geen impact op de performance van uw Microsoft Dynamics omgeving.

Toepasbaarheid

Authorization Box is compatible met Dynamics NAV versie 2013R2 t/m de meest recente versie NAV2018 en Dynamics 365 Business Central.

Beveiligde cloud oplossing

De applicatie draait op een beveiligde cloudomgeving en communiceert via een beveiligde webservice met uw Microsoft Dynamics omgeving.

Eenvoudige activatie

U ontvangt inloggegevens waarmee u direct van start kunt op ieder willekeurig apparaat.

Management
''in control''

Omdat Authorization Box ondersteuning biedt voor de volledige cyclus van autorisaties verbetert u de interne controle in een handomdraai.

Authorization Box demo

Nieuwsgierig geworden? Hiernaast krijgt u alvast een eerste indruk van Authorization Box.

Heeft u vragen over het inrichten, beheren en monitoren van autorisaties in Microsoft Dynamics NAV of Dynamics 365 Business Central? Vraag dan gratis en vrijblijvend een demo aan. Wij demonstreren Authorization Box dan toegespitst op uw specifieke vragen en wensen.

Authorization Box subscriptie prijs

Authorization Box

 • Gebruikers beheer
 • Autorisatie monitoring
 • 3 database connecties
 • 5 users accounts (Authorization Box gebruikers)
 • Beheren van ongelimiteerd aantal gebruikers in Microsoft Dynamic NAV / Dynamics 365 Business Central

€120,00 per maand

Totaaloplossing voor autorisaties

Autorisaties inrichten tot op veldniveau

 1. Waterdichte functiescheiding
 2. Verfijning van autorisaties tot op veld- en datasetniveau
 3. Beveiliging instelbaar op gebruikers- en rolniveau
 4. Op basis van include en exclude methode

Naast Authorization Box bestaat onze autorisatiesoftware suite nog uit de modules Veld- en datasetbeveiliging en Verplichte velden.

Samen zijn zij de all-in autorisatieoplossing voor Microsoft Dynamics en ondersteunen de volledige autorisatiecyclus (ontwerp - bouw - verfijn - beheer - monitor). Hiermee zorgt u voor totale beveiliging en beheersing van Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central. 

Verbeteren datakwaliteit

 1. Ondersteunen processen met verplichte velden
 2. Conditionele validaties op basis van parameters en filters
 3. Verschillende type waarschuwingen of foutmeldingen
 4. Toepasbaar op alle gebruikers of op groepsniveau

Meer weten over Authorization Box

Wij zijn benieuwd naar uw vraag over onze software. Laat uw gegevens achter en u hoort spoedig van één van onze beveiliging en controle experts.