Skip to the content

Autorisaties inrichten, beheren en monitoren in Microsoft Dynamics

Authorization Box is ontworpen en ontwikkeld door IT-auditors en zorgt voor een beter beheersbare en controleerbare Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central omgeving. Dankzij Authorization Box laat u het tijdrovende en complexe autorisatieproces achter u.

Schrijf u nu in voor Demo Donderdag!

Benieuwd naar een demonstratie van onze software? Op donderdag 24 oktober 2019 (9.30u-10.30u) laten we zien waarom onze autorisatiesoftware dé oplossing is voor verbetering en beveiliging van Microsoft Dynamics.

In een uur tijd demonstreren we hoe u adequate functiescheiding kunt realiseren én beheersen met onze software, bestaande uit:

Inrichten van autorisaties

Met Authorization Box creëert u zuivere en krachtige machtigingensets binnen Microsoft Dynamics. De generator houdt rekening met duplicate records en indirecte rechten. De functie remote recording maakt het mogelijk een andere gebruiker op te nemen dan uzelf.

Met Authorization Box wordt veel tijd bespaard op de inrichting van de autorisaties en op het onderhoud van de machtigingensets en functies.

Beheren van autorisaties

Met Authorization Box kunt u, met behulp van een visueel organigram, autorisaties snel en eenvoudig beheren. Hierin kunt u ook machtigingensets toekennen aan gebruikersprofielen.

Wijzigingen in het organigram zijn eenvoudig door te voeren. U kunt ook tijdelijke taken of bevoegdheden toekennen aan medewerkers (bijvoorbeeld tijdens verlof of zwangerschap).

Monitoren van autorisaties

Autorisatie Monitoring geeft inzicht in de functiescheiding (toegangsrechten) in Microsoft Dynamics. Hiermee kan eenvoudig de kwaliteit van de autorisaties weergegeven worden.

U heeft direct inzicht in de autorisaties én eventuele conflicten van gebruikers in Dynamics. U ziet ook wie welke autorisaties heeft toegekend en op welk moment. Met monitoring kunt u aantonen dat u in control bent.

Voordelen Authorization Box

IT-audit kennis

Een oplossing ontwikkeld met de benodigde IT-audit kennis. Hierdoor voldoet de applicatie aan alle eisen en uw wensen.

Snelle return on investment

Vanwege de eenvoud en snelheid van autorisatieinrichting en beheer is uw investering snel terugverdient.

Geen maatwerk nodig

De applicatie is te installeren en te implementeren zonder maatwerk toe te voegen.

Geen performance issues

Het gebruik van Authorization Box heeft geen impact op de performance van uw Microsoft Dynamics omgeving.

Toepasbaarheid

Authorization Box is compatible met Dynamics NAV versie 2013R2 t/m de meest recente versie NAV2018 en Dynamics 365 Business Central.

Beveiligde cloud oplossing

Authorization Box wordt gehost op een beveiligde cloudomgeving en communiceert via een beveiligde webservice met uw Dynamics omgeving.

Eenvoudige activatie

U ontvangt inloggegevens waarmee u direct van start kunt op ieder willekeurig apparaat.

Management
''in control''

Omdat Authorization Box ondersteuning biedt voor de cyclus van autorisaties verbetert u de interne controle in een handomdraai.

Demo video's Authorization Box

Bekijk hieronder hoe eenvoudig u de autorisaties kunt inrichten, beheren en monitoren in Microsoft Dynamics NAV & Dynamics 365 Business Central.

Meer zien? Vraag dan direct een persoonlijke demo aan.

Authorization Box subscriptie prijs

Authorization Box

  • Gebruikers beheer
  • Autorisatie monitoring
  • 3 database connecties
  • 5 users accounts (Authorization Box gebruikers)
  • Beheren van ongelimiteerd aantal gebruikers in Microsoft Dynamic NAV / Dynamics 365 Business Central

€1450,00 per jaar

Schrijf u in voor Demo Donderdag

Ontvang een volledige demonstratie van onze autorisatiesoftware op 24 oktober 2019 van 9.30u tot 10.30u. Na registratie ontvangt u een bevestiging en een link om deel te nemen aan de demo.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

Meer weten over Authorization Box

Wij zijn benieuwd naar uw vraag over onze software. Laat uw gegevens achter en u hoort spoedig van ons.