Skip to the content

Authorization Box, de all-in autorisatieoplossing

U bent op zoek naar een beveiligde, beheersbare en controleerbare Dynamics NAV omgeving.
Authorization Box is bedacht en ontwikkeld door IT-auditors en heeft als doel de beveiliging en interne controle van uw ERP omgeving te verbeteren.

Dankzij deze cloudapplicatie laat u het tijdrovende en complexe autorisatieproces achter u.
Authorization Box is de all-in autorisatieoplossing voor eenvoudige en snelle inrichting, beheer en monitoring van autorisaties in Microsoft Dynamics NAV.

Rollengenerator

De rollengenerator maakt alleen gebruik van de relevante informatie uit de opnames om zuivere rollen te creëren binnen Dynamics NAV.

Rollen (permission sets of machtigingensets vanaf Dynamics NAV 2013) kunnen te allen tijde handmatig worden aangepast. Met de functie Rolbeheer bespaart u tijd op de initiële installatie en op het onderhoud van de rollen.

Autorisatiebeheer

In een visueel organigram kent u functies toe en beheert u de autorisaties. Autorisatieverzoeken worden ingevoerd door het lijnmanagement en worden goedgekeurd door een auditor of een controller.

Wijzigingen in het organigram zijn vervolgens eenvoudig en snel door te voeren. U kunt autoriseren op basis van uw organisatorische functies waarbij het gebruikersbeheer van autorisaties in Dynamics NAV zeer gebruiksvriendelijk is.

Autorisatiemonitoring

Monitoring functionaliteit geeft inzicht in de geïmplementeerde functiescheiding in Dynamics NAV. De kwaliteit van de autorisaties is in Authorization Box eenvoudig weer te geven.

U heeft direct inzicht in de autorisaties én eventuele conflicten van gebruikers binnen Dynamics NAV. U heeft een duidelijk overzicht van de autorisaties en ziet wie autorisaties heeft toegekend op welk moment.

Vereenvoudigt gebruikersbeheer

Ingebouwde IT-audit kennis

Een oplossing ontwikkeld met de benodigde IT-audit kennis. Hierdoor voldoet de applicatie aan alle eisen en uw wensen.

Snelle ROI

Vanwege de eenvoudig en snelheid van autorisatieinrichting en beheer is uw investering snel terugverdient.

Geen maatwerk nodig

De applicatie is te installeren en implementeren zonder maatwerk toe te voegen.

Geen performance issues

Het gebruik van Authorization Box heeft geen impact op de performance van uw Dynamics NAV omgeving.

Toepasbaar op uw NAV omgeving

Authorization Box is compatible met Dynamics NAV versie 2009R2 t/m de meest recente versie NAV2017.

Beveiligde cloud oplossing

De applicatie draait op een beveiligde cloudomgeving en communiceert via een beveiligde webservice met uw Dynamics NAV omgeving.

Snelle en eenvoudige activatie

U ontvangt inloggegevens waarmee u direct van start kunt op ieder willekeurig apparaat.

Management
''in control''

Omdat Authorization Box ondersteuning biedt voor de volledige cyclus van autorisaties verbeterd u de interne controle in een handomdraai.

Gratis productdemonstratie

Uw specifieke vragen omtrent autorisaties beantwoorden wij door Authorization Box op uw situatie toe te passen. Neem vandaag nog contact op en vraag een demo aan.

Authorization Box subscriptie prijs

Authorization Box

  • Rollen generator
  • Gebruikers beheer
  • Autorisatie monitoring
  • 3 database connecties
  • 5 users accounts (Authorization Box gebruikers)
  • Onbeperkt aantal NAV users

€120,00 per maand

Add-ons voor Dynamics NAV

10 jaar geleden zijn wij begonnen met ondersteuning met verschillende security & control add-ons voor Dynamics NAV. Deze verschillende modules zijn vertaald naar de cloud oplossing die we nu kennen als Authorization Box. De oplossing die beschikbaar is voor NAV versie 2009R2 tot en met NAV versie 2018. Gebruikt u een oudere NAV versie dan ondersteunen wij u met de volgende onderstaande versies.

Meer weten over Authorization Box

Wij zijn benieuwd naar uw vraag over onze software. Laat uw gegevens achter en u hoort spoedig van één van onze beveiliging en controle experts.