Skip to the content

IT-audit, software en consultancy

IT-audit ondersteuning

Wij zijn IT-auditors met een persoonlijke en praktische aanpak. Het basisprincipe van onze werkwijze. Onze IT-auditors zijn geaccrediteerd, beschikken over vergaande kennis en hebben ruime ervaring. Organisaties uit vele sectoren, waaronder (semi) overheidsinstellingen, woningcorporaties, zorg, handel en productie, maken gebruik van onze diensten op het gebied van IT-audit, finance, informatiebeveiliging en privacy.

All-in autorisatie software voor Dynamics NAV

Oplossingen die de beveiliging en beheersbaarheid hiervan van Microsoft Dynamics NAV verbeteren. Onze IT-audit achtergrond en vergaande kennis van Microsoft Dynamics NAV heeft ons gedreven tot het ontwikkelen van all-in autorisatieoplossingen, waarmee u de betrouwbaarheid van de geautomatiseerde informatievoorziening verhoogd. Totaaloplossing voor AO/IC vraagstukken.

Specialistische IT-consultancy

IT-consultancy voor audit gerelateerd zaken tot aan installatie en implementatie van onze eigen software voor Microsoft Dynamics NAV. Onze consultants hebben vele jaren ervaring met Microsoft Dynamics NAV en tevens kennis van vele IT- en financiële processen. Hierdoor geniet u van consultants met een IT-audit achtergrond en ongeëvenaarde expertise. Ondersteuning in de breedste zin van het woord.

''Grip op uw administratieve organisatie en interne controle.''

Security & Control specialist

Wij zijn een IT-auditorganisatie met meer dan 30 jaar ervaring en vergaande kennis van Microsoft Dynamics NAV. Met specialistische consultancy en zelfontwikkelde software bieden wij de totaaloplossing voor het verbeteren van de effectiviteit en betrouwbaarheid van de geautomatiseerde informatievoorziening.

Onze IT-auditors zijn geaccrediteerd en bieden organisaties en instellingen ondersteuning bij onderwerpen uiteenlopend van DigiD audits en informatiebeveiliging tot aan privacy- en controlevraagstukken.

Met behulp van onze zelfontwikkelde software ondersteunen wij organisaties bij het verbeteren van de beveiliging en beheersing hiervan binnen Microsoft Dynamics NAV.

 

''Dankzij de software hebben wij inzicht verkregen in de rechten binnen Microsoft Dynamics NAV. ''

Marc Been, IT-manager Baanbrekers
2-Control team

Het 2-Control team

Het team van 2-Control wordt gevormd door 8 enthousiaste en gedreven professionals. Onder leiding van Arno Mouwen en Rogier Haest ondersteunt 2-Control organisaties bij het verbeteren van de effectiviteit en betrouwbaarheid van de geautomatiseerde informatievoorziening met behulp van zelfontwikkelde software en specialistische consultancy.

''Een energiek team waar we met veel plezier mooie opdrachten realiseren'' Jeroen de Klerk (medewerker 2-Control)

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.