Skip to the content

IT-auditing & autorisatiesoftware voor Dynamics

IT-audit diensten

Wij ondersteunen organisaties op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en IT. (van advies tot audits)

Tijdens een IT-audit wordt beoordeeld of de integriteit en betrouwbaarheid van uw systemen en organisatie voldoende zijn gewaarborgd. Onze IT audit ondersteuning loopt uiteen van DigiD / ENSIA audit, SOC2, ISAE3402 tot NEN7510 audits.

Toon de kwaliteit van de veilige en betrouwbare informatieverwerking aan en behoudt het vertrouwen van uw nieuwe en bestaande klanten.

 

All-in autorisatie software voor Dynamics

Samen met uw controlling- en IT medewerkers creëren wij een betrouwbare en beheersbare informatievoorziening door het autorisatieproces te versnellen én te vereenvoudigen door middel van gebruiksvriendelijke software en ondersteuning vanuit IT-auditperspectief.

Dit resulteert in een goed beveiligde en gemakkelijk beheersbare Dynamics omgeving.

Hierdoor kunt u compliant en risicobewust ondernemen en beperkt u interne risico’s. U bent ‘’in control’’ over uw eigen organisatie.

Autorisaties Dynamics

Een goed ingerichte de Administratieve Organisatie en Interne Controle is van groot belang, het zorgt ervoor dat u in-control kunt zijn over uw organisatie, zowel op strategisch als operationeel niveau. Een gedegen AO/IC  is te realiseren met krachtige, beheersbare en controleerbare autorisatiestructuur.

Gedegen autorisatiebeheer en monitoring resulteert in een beveiligde en beheersbare organisatie wat risicobewust en compliant ondernemen mogelijk maakt.

Benieuwd hoe wij dit doet voor Dynamics NAV, AX en Dynamics 365 Business Central?

''Grip op uw administratieve organisatie en interne controle.''

''Dankzij de software van 2-Control hebben wij inzicht verkregen in de rechten binnen Microsoft Dynamics NAV. ''

Marc Been, IT-manager Baanbrekers

Security & Control specialist

Wij zijn een IT-auditorganisatie met meer dan 30 jaar ervaring en specialistische kennis van Microsoft Dynamics NAV. De software van 2-Control is de totaaloplossing voor al uw security en control vraagstukken binnen Microsoft Dynamics NAV.

De software is eenvoudig te implementeren en is een gebruiksvriendelijke oplossing die de beveiliging, beheersbaarheid en datakwaliteit binnen uw organisatie verbetert. 

 

 

 

2-Control team

Het 2-Control team

Het team van 2-Control bestaat uit 11 enthousiaste en gedreven professionals. Onze IT-auditors zijn geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA) en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van IT-audits in zowel het groot- als middenbedrijf.

Onder leiding van Arno Mouwen en Rogier Haest ondersteunt 2-Control organisaties bij het verbeteren van de effectiviteit en betrouwbaarheid van de geautomatiseerde informatievoorziening met behulp van zelfontwikkelde autorisatiesoftware voor Dynamics. Klik hieronder en leer meer over 2-Control en maak kennis met ons team.

 

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.