Skip to the content

IT-auditing & autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics

IT-audit diensten

Wij maken door middel van een IT-audit, aan de hand van verschillende normenkaders, de kwaliteit van uw informatiebeveiliging aantoonbaar. 

Hiermee krijgen organisaties die gebruik maken van uw diensten een grotere mate van zekerheid omtrent het functioneren en de kwaliteit van uw dienstverlening. Kunt u dit niet aantonen dan verliezen uw (nieuwe) klanten het vertrouwen in uw dienstverlening.

Wij kunnen o.a. de volgende IT-audits voor u uitvoeren:

Autorisatiesoftware voor Dynamics

Beveiliging en beheersing van uw Microsoft Dynamics omgeving met autorisatiesoftware.

Met standaard Dynamics heeft u niet inzichtelijk welke gebruiker welke rechten heeft en wie wat kan wijzigen. Met onze software bieden wij ondersteuning voor de volledige cyclus van autorisaties: ontwerpen, bouwen, beheren en monitoren:

Zo bent u in control over uw eigen organisatie en hierdoor kunt u compliant en risicobewust ondernemen en beperkt u interne risico's.

"Met 2-Control hebben wij een partij binnengehaald die het autorisatieproject vlot en goed heeft uitgevoerd."

Richard Laterveer - Apotheek A15
Interne beheersing specialist 2-Control

Interne beheersing specialist

Wij helpen organisaties al 16 jaar bij het verbeteren van de interne beheersing en informatiebeveiliging door te adviseren, audits uit te voeren en voor Microsoft Dynamics complete en gebruiksvriendelijke autorisatiesoftware toe te passen. 

Hiermee stellen wij organisaties in staat continu in control te zijn.

Op onze blog delen we regelmatig relevante artikelen op het gebied van IT-audits en autorisatiesoftware. 

2-Control team

Het team van 2-Control bestaat uit enthousiaste en gedreven professionals. Onze IT-auditors zijn geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA) en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van IT-audits in zowel het groot- als middenbedrijf.

Onder leiding van Arno Mouwen en Rogier Haest ondersteunt 2-Control organisaties bij het verbeteren van de informatiebeveiliging en interne beheersing met behulp van zelfontwikkelde autorisatiesoftware voor Dynamics.

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics? Wij beantwoorden ze graag.