Skip to the content

IT-audit, software en consultancy

IT-audit diensten

De IT-auditors van 2-Control kunnen voor uw organisatie audits uitvoeren op het gebied van informatiebeveiliging, privacy en IT. Tijdens een IT-audit wordt beoordeeld of de integriteit en betrouwbaarheid van uw systemen voldoende zijn gewaarborgd. 

 

 

 

All-in autorisatie software voor Dynamics NAV

Samen met uw controlling- en IT medewerkers creëren wij een betrouwbare en effectieve informatievoorziening door het autorisatieproces te versnellen én te vereenvoudigen door middel van gebruiksvriendelijke software en ondersteuning vanuit IT-auditperspectief. Dit resulteert in een goed beveiligde en gemakkelijk beheersbare Dynamics NAV omgeving.

Specialistische IT-consultancy

De ervaren consultants van 2-Control bieden ondersteuning bij het verbeteren van uw administratieve organisatie en interne controle. Dankzij hun jarenlange praktijkervaring zijn zij inzetbaar op vele gecompliceerde vraagstukken binnen Microsoft Dynamics.

 

 

''Grip op uw administratieve organisatie en interne controle.''

''Dankzij de software van 2-Control hebben wij inzicht verkregen in de rechten binnen Microsoft Dynamics NAV. ''

Marc Been, IT-manager Baanbrekers

Security & Control specialist

Wij zijn een IT-auditorganisatie met meer dan 30 jaar ervaring en specialistische kennis van Microsoft Dynamics NAV. De software van 2-Control is de totaaloplossing voor al uw security en control vraagstukken binnen Microsoft Dynamics NAV.

De software is eenvoudig te implementeren en is een gebruiksvriendelijke oplossing die de beveiliging, beheersbaarheid en datakwaliteit binnen uw organisatie verbetert. 

 

 

 

2-Control team

Het 2-Control team

Het team van 2-Control bestaat uit 10 enthousiaste en gedreven professionals. Onze IT-auditors zijn geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA) en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van IT-audits in zowel het groot- als middenbedrijf.

Onder leiding van Arno Mouwen en Rogier Haest ondersteunt 2-Control organisaties bij het verbeteren van de effectiviteit en betrouwbaarheid van de geautomatiseerde informatievoorziening met behulp van zelfontwikkelde software en specialistische consultancy.

 

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.