Skip to the content

Software

Microsoft Dynamics NAV is een intelligente en gebruiksvriendelijke ERP-oplossing die uw bedrijfsprocessen ondersteunt en vereenvoudigt.
Microsoft Dynamics NAV biedt echter geen ondersteuning voor de beveiliging en beheersbaarheid.

De software van 2-Control is de totaaloplossing voor al uw Security en Control vraagstukken binnen Microsoft Dynamics NAV.
Eenvoudig te implementeren en gebruiksvriendelijke oplossingen die de beveiliging, beheersbaarheid en datakwaliteit binnen uw organisatie verbeteren.

Systeemgericht controleren

Systeemgericht controleren

Verbeterde interne controle

Verbeterde interne controle

Voorkom fraude

Voorkom fraude

Totale beveiliging en beheersing van Dynamics NAV

Autorisaties inrichten, beheren en monitoren

 1. Snel machtigingensets maken
 2. Eenvoudig en zeer flexibel gebruikersbeheer
 3. Monitor autorisaties en verkrijg inzicht in kwaliteit van autorisaties
 4. Snelle activatie van beveiligde cloudoplossing

€1.450,00

Autorisaties inrichten tot op veldniveau

 1. Waterdichte functiescheiding
 2. Verfijning van autorisaties tot op veld- en datasetniveau
 3. Beveiliging instelbaar op gebruikers- en rolniveau
 4. Op basis van include en exclude methode

€1.450,00

Verbeteren datakwaliteit

 1. Ondersteunen processen met verplichte velden
 2. Conditionele validaties op basis van parameters en filters
 3. Verschillende types waarschuwing of foutmelding
 4. Toepasbaar op alle gebruikers of op groepsniveau

€1.450,00

Autorisatie cyclus

Ondersteuning van de volledige autorisatiecyclus

Van het ontwerp van de autorisatiestructuur tot het bouwen van machtigingensets en van het autorisatiebeheer tot het monitoren van de kwaliteit van de autorisaties.

Standaard Microsoft Dynamics NAV biedt hier geen efficiënte ondersteuning voor. Met onze totaaloplossing bieden wij gebruiksvriendelijke ondersteuning voor de volledige cyclus van autorisaties en bent u in staat om de kwaliteit van de interne controle te verbeteren.

 • Snelle autorisatieinrichting
 • Eenvoudig gebruikersbeheer
 • Inzicht in autorisaties

Weet u wie welke gebruiker welke rechten heeft? Wie wanneer iets heeft gewijzigd? Kom nu met ons in contact en kom terug ''in control''.

Complementaire Dynamics NAV oplossingen

Authorization Box

De cloudoplossing maakt een einde aan het complexe en tijdrovende proces van autorisatieinrichting. De applicatie vereenvoudigt en versnelt het volledige autorisatieproces binnen Microsoft Dynamics NAV. Van het ontwerp van de autorisatiestructuur tot aan het beheer van de autorisaties. Geavanceerde functionaliteit en gebruikersgemak stelt u in staat de tijd van autorisatieinrichting terug te dringen van enkele weken naar enkele dagen. Als u eenmaal de autorisatieinrichting gerealiseerd heeft, kunt u met behulp van de Autorisatiemonitoring de kwaliteit van de autorisaties bewaken. U weet wie welke rechten heeft, u bent weer ''in control''.

Veld- en datasetbeveiliging

Sluitende functiescheiding is alleen te realiseren als de autorisaties worden verfijnd tot op veld- en datasetniveau. Door de autorisaties niet alleen op tabelniveau maar ook op specifieke velden en subsets van uw data toe te passen, versterkt u de autorisaties en tevens de interne controle. De integriteit van de data is gewaarborgd en mogelijke fraude wordt voorkomen.

Verplichte velden

Met de module Verplichte velden kunnen velden op een standaard manier worden gevuld, of kunnen met behulp van veldvalidatie bijvoorbeeld direct artikelen worden geblokkeerd bij het ontbreken van de juiste waarde in een veld. Met als doet datavalidatie in Dynamics NAV.

Ondersteuning financiële processen Microsoft Dynamics NAV

Voorraadaansluiting

Snel inzicht in de aansluiting tussen uw sub- en grootboekadministratie. Simpel voorraad, onderhandenwerk en dekkingskosten aansluiten met uw grootboek.

 1. Analyses inzichtelijk per periode
 2. Inzicht in historische en huidige aansluiting
 3. Inzicht in handmatige boekingen

Meer

Kostenverdeling

Kosten boeken in juiste periode of kostenplaats. Eenvoudig kosten toekennen aan de periode of kostenplaats waar ze werkelijk betrekking op hebben, zelfs op basis van voorcalculaties.

 1. Kosten eenvoudig toekennen aan periode of kostenplaats
 2. Kosten verdelen over meerdere periodes
 3. Boekingen automatisch laten verwerken

Meer

Vragen over onze softwareoplossingen?

Wij zijn benieuwd naar uw vraag over onze software. Laat uw gegevens achter en u hoort spoedig van één van onze beveiliging- en controlespecialist.