Skip to the content

De IT-audit diensten van 2-Control

IT is binnen organisaties niet meer weg te denken. Hierdoor wordt de gegevensverwerking in toenemende mate geautomatiseerd. Als deze geautomatiseerde gegevensverwerking niet betrouwbaar is loopt uw organisatie onnodige risico's. 

De IT-auditors van 2-Control kunnen voor uw organisatie een audit uitvoeren op verschillende gebieden. Tijdens een IT-audit wordt beoordeeld of de integriteit en betrouwbaarheid van uw systemen voldoende zijn gewaarborgd.

Onze IT-auditors zijn geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA) en hebben vele jaren ervaring in het uitvoeren van IT-audits in zowel groot- als middenbedrijf, waaronder gemeenten en woningcorporaties. De IT-auditors van 2-Control zijn onafhankelijk en betrouwbaar en geven onpartijdige adviezen en oordelen over de kwaliteitsaspecten van uw IT.

IT-audit specialist nodig?

IT-audit ondersteuning

De verwerking van administratieve processen is steeds meer geautomatiseerd. Hierdoor is het belangrijk om te toetsen in welke mate de betrouwbaarheid van de systemen is gewaarborgd. Wij ondersteunen zowel accountants als bedrijven bij het beoordelen van de kwaliteit van de interne IT-processen. Benieuwd hoe wij dat doen? 

Privacy (AVG / GDPR)

Sinds 25 mei 2018 is de nieuwe Europese privacy wetgeving van kracht. Wilt u weten of u voldoet aan de wettelijke regels voor de bescherming van persoonsgegevens? 2-Control biedt kennis en hulpmiddelen om uw organisatie in staat te stellen compliant te zijn met de AVG / GDPR wet- en regelgeving.

Informatiebeveiliging

Informatiebeveiliging is belangrijker dan ooit. Stakeholders verwachten dat u privacygevoelige informatie met uiterste zorg behandelt. Onze IT-auditors helpen bij het verbeteren van uw informatiebeveiliging en voeren audits uit op het gebied van DigiD, NEN7510, ISAE3402 en SOC2. Benieuwd naar onze ondersteuning?

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.