Skip to the content

Verbetering van de interne beheersing & informatiebeveiliging

Wij zijn IT-auditors en helpen organisaties bij het verbeteren van de interne beheersing en informatiebeveiliging. Dit doen we door te adviseren, audits uit te voeren en voor Microsoft Dynamics complete en gebruiksvriendelijke autorisatiesoftware toe te passen.

Hiermee stellen wij organisaties in staat continu in control te zijn.

team 2-Control

Onze specialisten

Al meer dan vijftien jaar lang investeren wij voortdurend in ons team, onze zelfontwikkelde autorisatiesoftware en ons dienstenaanbod. Zo kunnen wij organisaties op een hoog niveau blijven adviseren en ondersteunen.

Met meer dan twintig jaar aan IT-auditervaring en onze pragmatische en persoonlijke aanpak zorgen wij ervoor dat wij uw ideale sparringpartner zijn voor vraagstukken omtrent interne beheersing en informatiebeveiliging.

IT audit specialisten | Directie 2-Control

IT-auditors Breda

2-Control is opgericht door Arno Mouwen. Arno Mouwen vervulde van 1995 tot 2004 de functie van Senior EDP audit manager bij PwC waar hij verantwoordelijk was voor Dynamics NAV klanten van PwC. In 2006 heeft hij zijn ambitie waargemaakt door gehoor te geven aan zijn visie op IT-auditing en Microsoft Dynamics door 2-Control op te richten. In datzelfde jaar is Rogier Haest in dienst getreden. 

Sinds 2006 is 2-Control uitgegroeid tot een team van 17 enthousiaste en gedreven professionals onder leiding van Rogier en Arno.

Meer weten over 2-Control of op zoek naar een uitdagende baan bij een uniek bedrijf? Bekijk dan onze vacatures.

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.