Skip to the content

Ben jij wie we zoeken?

We zijn regelmatig op zoek naar getalenteerde mensen om ons team te versterken. Zowel op het gebied van IT-audit als software development. Bekijk onze openstaande vacatures, solliciteer direct of stel jezelf voor op vacatures@2-control.nl.

Wij hebben ook regelmatig interessante meeloop stagemogelijkheden.

Onze kernwaarden

Ons motto luidt: 'Have fun', 'Respect people' en 'Make profit' en in die volgorde!

Have fun

Wij vinden het belangrijker dat een project goed wordt afgerond dan dat alles alleen maar om budgetten gaat. We beoordelen medewerkers niet alleen op hun productiviteit. Een goed afgerond project draagt bij tot een tevreden klant en daarmee ook meer werkplezier.

Respect people

Wij zijn een onderneming met verschillende soorten mensen en klanten en vinden het belangrijk dat je wordt gerespecteerd zoals je bent. Iedereen wordt in zijn waarde gelaten en krijgt gelijke kansen. Wij zijn bereid om elkaar te helpen en kijken het liefst vooruit hoe je kunt groeien in je ontwikkeling.

Make profit

Uiteraard mogen wij niet vergeten dat de salarissen uit de winsten betaald moeten worden, maar door dit als derde kernwaarde te noemen, zorgen wij voor een zeer tevreden klantengroep en een goede (werk)sfeer tussen medewerkers van 2-Control en de klanten.

In de praktijk​

Wij werken dagelijks aan uitdagende projecten, begeleiden je daarin èn bieden volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, krijg je veel vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden. We bieden daarnaast een hoop andere geweldige extra's, zoals gezellige bedrijfsuitjes, een informele werksfeer, enthousiaste collega's en een mooie werkplek in een monumentaal pand aan de Haagsemarkt in Breda.

Marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden

Opleidingsmogelijkheden

Vrijheid in het uitvoeren van je werkzaamheden

Informele werksfeer

Enthousiaste collega's

Een mooie werkplek