Skip to the content

Voorraadaansluiting

De module voorraadaansluiting vergelijkt eenvoudig en snel de aansluiting tussen de voorraadadministratie en het grootboek. Met één druk op de knop bent u in staat om de waardering van de gehele voorraad, onderhanden werk en alle dekkingskosten en -opbrengsten te analyseren én aan te sluiten met het grootboek. Hiermee kan er snel gereageerd worden op verschillen die ontstaan.

Voorraadaansluiting

Inzichtelijke analyses Dynamics NAV

Binnen de analyseschermen van Dynamics NAV kunt u met één muisklik de aansluiting tussen uw sub- en grootboekadministratie bekijken. De informatie wordt per grootboekrekening gepresenteerd met de waarden uit de sub-administraties, grootboekadministratie en de verschillen. Daarnaast worden de meest voorkomende redenen voor de verschillen getoond: handmatige boekingen en het voor verschillende doeleinden gebruiken van een rekening.

Voor veel gebruikers is het moeilijk de verschillende boekingsgangen in Dynamics NAV te begrijpen. De schermen voor voorraadaansluiting geven u een helder beeld van het resultaat van de geanalyseerde boekingen. Om deze reden zijn de voorraadboekingen en de boekingen naar dekkingsrekeningen gesplitst in twee verschillende schermen. De dekkingsboekingen zijn per proces gegroepeerd.
Voordelen voorraadaansluiting

Analyses inzichtelijk per periode

Inzicht in historische aansluiting en huidige instellingen

Inzicht in de handmatige boekingen

Gratis demo Voorraadaansluiting

Nieuwsgierig geworden naar de functionaliteiten van Voorraadaansluiting? Hiernaast krijgt u alvast een eerste indruk van deze module.

Voor vragen over het toepassen van voorraadaansluiting in uw organisatie kunt u een gratis demo aanvragen. Wij demonsteren deze module dan toegespitst op uw specifieke vragen en wensen. 

Voorraadaansluiting aanschafprijs

Voorraadaansluiting Dynamics NAV

  • Onbeperkt aantal Dynamics NAV gebruikers
  • Eenmalige aanschafprijs

€2.250,00

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.