Skip to the content

Voorraadaansluiting

Snel inzicht in uw subadministratie en uw grootboekadministratie. Simpel voorraad, onderhandenwerk, dekkingskosten en opbrengsten aansluiten met uw grootboek.

Voorraadaansluiting vergelijkt eenvoudig en snel de aansluiting tussen uw sub administratie voor de voorraad en het grootboek. Met één klik op de knop bent u in staat om de waardering van de gehele voorraad, onderhandenwerk en alle dekkingskosten en opbrengsten te analyseren en aan te sluiten met het grootboek. Met deze informatie kunt u snel reageren op verschillen die ontstaan in uw processen.

Dynamics NAV module voorraadaansluiting

Binnen de analyseschermen kunt u in één muisklik de aansluiting tussen uw sub- en grootboekadministratie bekijken. De informatie wordt per grootboekrekening gepresenteerd met de waarden uit de sub administraties, grootboekadministratie en de verschillen. Daarnaast worden de meest voorkomende redenen voor verschillen getoond: handmatige boekingen en het voor verschillende doeleinden gebruiken van een rekening.

Voor veel gebruikers is het moeilijk de verschillende boekingsgangen in Dynamics NAV te begrijpen. De schermen voor voorraadaansluiting geven u een helder beeld van het resultaat van de geanalyseerde boekingen. Om deze reden zijn de voorraadboekingen en de boekingen naar dekkingsrekeningen gesplitst in twee verschillende schermen. De dekkingsboekingen zijn per proces gegroepeerd.

Analyses inzichtelijk per periode

Inzicht in historische aansluiting en huidige instellingen

Inzicht in de handmatige boekingen

Voorraadaansluiting

Voorraadaansluiting Dynamics NAV

  • Onbeperkt aantal Dynamics NAV gebruikers
  • Eenmalige aanschafprijs

€2.250,00

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.