Skip to the content

Automatische gebruikersinstellingen in Dynamics met User Templates

User Templates is een uitbreiding op de Autorisatie Beheer module van het basic-abonnement, om naast object autorisaties ook automatisch andere gebruikersgerelateerde (beveiligings)instellingen te onderhouden.

Authorization Box - User Templates extension

De User Templates module is een uitbreiding op de Authorization Box™ - Basic module en helpt u om flexibele, gebruiker gerelateerde tabellen eenvoudig op te zetten in Dynamics Business Central.

User Templates voordelen

1.

Automatiseren van gebruikersinstellingen.

2.

Volledig afgestemd op uw bedrijfsbehoeften.

3.

Alle gebruikersinstellingen in één sjabloon per rol.

4.

​Gemak en besparing van kostbare tijd voor IT-beheerders.

User Templates Microsoft Dynamics

Vereenvoudig uw IT-beheer

Met tabellen bepaalt u hoe u wilt dat records worden ingevuld, aansluitend bij uw bedrijfsbehoeften. Hiermee automatiseert u alle handmatige inspanningen die nodig zijn om gebruikers(beveiligings)instellingen te configureren, bijvoorbeeld wanneer een nieuwe gebruiker moet worden aangemaakt voor een nieuwe werknemer, of wanneer de rol van een bestaande gebruiker binnen het bedrijf is gewijzigd.

Wanneer uw bedrijf bijvoorbeeld verkoopmedewerkers heeft, kunt u met Authorization Box - User Templates eenvoudig nieuwe gebruikers van de verkoopafdeling autoriseren als verkoopmedewerkers in Business Central. Alle machtigingssets die nodig zijn voor verkopers worden dan automatisch toegewezen aan de nieuwe gebruikers. Naast machtigingen maakt User Templates het ook mogelijk om voor elke nieuwe verkoopmedewerker automatisch een record aan te maken in de tabel Verkoopmedewerker in Business Central.

User Templates voor Microsoft Dynamics | 2-Control

Ontdek User Templates

Authorization Box - User Templates maakt het IT-beheer een stuk eenvoudiger door automatisch alle gerelateerde gebruikersinstellingen toe te passen op elke nieuwe of bestaande werknemer, op basis van de rol die zij binnen uw bedrijf vervullen. 

Nieuwsgierig geworden naar het gemak van User Templates? Bekijk User Templates in actie tijdens een persoonlijke demo. 

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.