Skip to the content

Veldvalidatie voor Dynamics 365 Business Central

Worstelt u ook met de datakwaliteit van uw stamgegevens en loopt u hierdoor ook dagelijks tegen fouten aan in uw processen? De kwaliteit van data is zeer belangrijk voor gestroomlijnde processen. Met de Field Validation app kunt u flexibel business rules voor uw datakwaliteit inrichten. Hiermee kunt u zorgen dat al uw data voldoet aan de door u gestelde regels voordat deze data gebruikt kan worden in verdere processen en transacties. 

Onze Field Validation app zorgt ervoor dat u kunt vertrouwen op uw data in Dynamics 365.

Uw processen beter gestroomlijnd in Dynamics 365 Business Central

De Field Validation app biedt u hét instrument om uw datakwaliteit te borgen. U kunt eenvoudig per tabel definiëren wat uw business rules zijn en wanneer u deze wilt laten controleren (bijvoorbeeld bij het vrijgeven van een artikel), zelfs tot op het niveau van gerelateerde gegevens. Hiermee stellen wij u in staat uw volledige processen te optimaliseren waarmee u het aantal fouten tot een minimum beperkt. 

Naast deze preventieve functionaliteit biedt de Field Validation app u ook eenvoudige en overzichtelijke controlemogelijkheden op uw bestaande gegevens, zodat u ook periodiek kunt toetsen of al uw gegevens nog in lijn zijn met uw gedefinieerde business rules.

Voordelen Field Validation app

Geen onnodige fouten meer bij de verwerking van transacties.

Borg datakwaliteit aan de bron, bij het opvoeren van gegevens.

Overzichtelijke validatieresultaten voor eindgebruikers.

Mogelijkheid tot het vullen van initiële waarden bij het aanmaken van nieuwe gegevens.

Controlemogelijkheid op uw bestaande gegevens.

Uitvoeren van flexibele acties indien niet wordt voldaan aan uw gestelde regels (zoals het blokkeren van een artikel).

Voorwaarden kunnen op basis van een gerelateerde tabel (zoals het controleren van inkoopregels bij het vrijgeven van een inkooporder).

Ongelimiteerde voorwaardelijke controles, waarmee u de regels voor ieder type gegeven tot in detail kunt definiëren.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Field Validation app of een gratis proefversie aanvragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in
Vraag nu een gratis proefversie aan

U kunt een gratis proefversie van onze Field Validation app aanvragen via de Microsoft AppSource. Zo kunt u de app 30 dagen zelf uitproberen.