Skip to the content

Veld-, filter- en actiebeveiliging voor Dynamics 365 Business Central

De standaard Dynamics 365 Business Central autorisatiefunctionaliteit is beperkt, waardoor u vaak niet uw optimaal gewenste functiescheiding kunt inrichten. Met onze Field Security App kunt u de standaard rechtenstructuur optimaliseren op veld-, filter- en actieniveau, waarmee u de beveiliging en interne controle van uw Dynamics 365 Business Central applicatie sterk verbetert. 

Onze Field Security app maakt "waterdichte" functiescheiding in Dynamics 365 mogelijk.

Dynamics 365 Business Central beter beveiligd en beheersbaar

De Field Security app biedt dé oplossing voor  het optimaliseren van functiescheiding door autorisaties in te richten op veld-, filter- en actieniveau. Door de koppeling met machtigingensets is de volledige inrichting flexibel en goed beheersbaar. Hierdoor kan een veilige en beheersbare Dynamics 365 Business Central omgeving worden gerealiseerd.

In veel omgevingen moeten gebruikers worden beperkt tot het lezen van bepaalde gegevens, zoals prijzen van bestellingen of grootboekrekeningen. Met de Field Security app kunt u datasets verbergen en zo voorkomen dat gebruikers voor hen niet bestemde gegevens lezen.

Voordelen Field Security app

Autorisaties eenvoudig verfijnen tot op veld-, filter- en actieniveau.

Gebruikersgroepen autoriseren voor bewerken of lezen.

Initieel vullen van velden toestaan om gebruik van stamgegevens-sjablonen mogelijk te maken.

 

Eenvoudig functies scheiden voor tabellen die gebruikt worden voor meerdere taken in Microsoft Dynamics.

Verfijnen en optimaliseren van autorisaties Dynamics 365 Business Central.

Eenvoudig acties autoriseren Dynamics 365 Business Central.

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze Field Security app of een gratis proefversie aanvragen? Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.
Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in
Vraag nu een gratis proefversie aan

U kunt een gratis proefversie van onze Field Security app aanvragen via de Microsoft AppSource. Zo kunt u de app 30 dagen zelf uitproberen.