Skip to the content

Verbeterde beveiliging bij fruitgroothandel Capespan

Referentie Capespan 2-Control

Capespan is een internationale speler in de fruithandel en actief in meer dan 60 landen verspreid over vier continenten. De internationale activiteiten worden aangestuurd vanuit handelskantoren over de hele wereld. Goed inzicht in de commerciële, logistieke en financiële processen is van groot belang. Automatisering is hierdoor een grote rol gaan spelen binnen Capespan. 

De branchespecifieke oplossing, SI Foodware, is bij Capespan geïmplementeerd om de interne processen te ondersteunen. Deze ERP-omgeving, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, is ontwikkeld en geïmplementeerd door Schouw informatisering.

Aanvullende software Dynamics NAV

Na implementatie van de add-on Foodware hebben we gekozen voor aanvullende software van 2-Control ten behoeve van de beveiliging en beheersing van onze ERP-omgeving.

Met 2-Control hebben we de expertise en benodigde software in huis gehaald. De implementatie is op locatie in Antwerpen, Maidstone (UK) en voor een deel remote verricht. Het uiteindelijke resultaat voldeed aan onze verwachting.

Anticiperende consultancy

2-Control heeft ons ondersteund in het gehele traject van autorisatie-inrichting. Van het bouwen van de rollen tot aan het testen en inrichten van de autorisaties.
Dankzij de professionele projectbenadering en het anticiperend vermogen van de consultants is het project binnen de verwachte looptijd gerealiseerd.

Autorisatiestools voor NAV

De autorisatietools van 2-Control hebben ons de mogelijkheid geboden om de beveiliging van ons systeem te verbeteren. De gebruiksvriendelijkheid van de software draagt bij aan de eenvoud van het autorisatiebeheer.

De geleverde investering was gezien het resultaat, het absoluut waard.

Tom Quets
Chief Information Officer Capespan 

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.