Skip to the content

Stichting Nieuwe Veste realiseert autorisatie-inrichting

Stichting Nieuwe Veste maakt ter ondersteuning van haar interne processen gebruik van de geïntegreerde applicatie Microsoft Dynamics NAV, versie 2009 R2, geïmplementeerd door Abecon informatiesystem B.V.

De betrouwbaarheid en continuïteit van de geautomatiseerde informatievoorziening is afhankelijk van de kwaliteit van de autorisaties. Stichting Nieuwe Veste heeft 2-Control benaderd voor ondersteuning bij de inrichting van de autorisaties.

Doelstelling autorisatie inrichting

De doelstelling was om ondersteuning te bieden bij het verbeteren van de kwaliteit, vereenvoudigen van het beheer en vergroten van het inzicht in de kwaliteit van de autorisaties.

Gezien het tijdrovende aspect van dit project en tijdgebrek binnen de organisatie hebben wij gekozen voor de samenwerking met een professionele partij.

Samenwerking 2-Control

Dankzij de implementatie van NAV 2-Controlware Add-on's en de samenwerking met 2-Control zijn in korte tijd de autorisaties op de juiste functiegroepen gerealiseerd. Daarnaast is een duidelijke functiescheiding binnen de organisatie met desbetreffende verantwoordelijkheden, taken en bevoegdheden gerealiseerd. De gehele inrichting is tevens ''accountant proof'' gemaakt. Hier was expliciete behoefte aan.

De professionele en praktische aanpak van 2-Control is ons goed bevallen. Door de ervaring en de kennis van de infrastructuur hebben zij ons goed en snel kunnen helpen. We zijn dan ook positief over het geleverde werk.

NAV 2-Controlware

Na de implementatie maken we nog niet van alle functionaliteiten gebruik. Daarentegen kunnen we zeggen dat NAV 2-Controlware zeer gebruiksvriendelijk is.
Bijvoorbeeld bij nieuwe gebruikers is het zeer eenvoudig om deze gebruikers in de juiste functiegroepen te plaatsen en deze direct de juiste autorisaties te geven.

We zijn tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en kunnen concluderen dat we 2-Control zouden aanbevelen bij organisaties die spelen met dezelfde vraagstukken.

Tanja Malherbe de Juvigny
Applicatiebeheer 

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.