Skip to the content

SOC 2 Assurance verklaring bij Proceedix

Proceedix

Proceedix is een bedrijf dat geavanceerde software ontwikkelt ter ondersteuning van het uitvoeren van procedures en werkinstructies. Zij hebben hiermee als doel mensen te mobiliseren en in staat te stellen om complexe processen af te kunnen handelen op anderen plekken dan alleen hun eigen bureau. Proceedix richt zich hierin voornamelijk op engineers en maken deel uit van het tech-startup ecosysteem waarbij essentiële focus ligt op groei en innovatie.

SOC 2 Assurance verklaring

Proceedix was in nood van een SOC 2 Assurance verklaring van hun platform. 2-Control is een bedrijf met jarenlange ervaring met SOC 2 trajecten en zijn dan ook in staat bedrijven zoals Proceedix te begeleiden bij het verkrijgen van een SOC 2 verklaring. Proceedix heeft gekozen voor 2-Control door een de expertise en het competitieve voorstel. De investering bleek bij ons "een hoge impact te hebben over een vrij lange periode, maar noodzakelijk en ook waardevol!” Naast een SOC 2 Assurance verklaring, zijn onderliggende verbeteringen toegebracht in onze interne processen inzake kwaliteit en veiligheidsaspecten.

Samenwerking en resultaat

Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding die werd aangeboden vanuit 2-control:

"De voorbereidingen naar een SOC2 Assurance verklaring en de impact op onze bedrijfsvoering kan niet onderschat worden. Er is een blijvende awareness gecreëerd, waardoor we gemotiveerd zijn om onze werking regelmatig tegen het licht te houden, en op een kritische manier efficiëntie en veiligheid te toetsen. Wij zijn overtuigd van de noodzaak en van de positieve Return on Investment door de bereikte verbeteringen inzake kwaliteit en veiligheid van onze processen en organisatie. De begeleiding en doorlichtingen van 2-Control waren essentieel voor het bereiken van dit objectief.”

Peter Verstreaten
Chief Executive Officer (CEO)
Proceedix

Peter de Jonghe
Chief Information Security Officer (CISO)
Proceedix

 

Wij feliciteren Proceedix van harte met het behalen van de verklaring en bedanken alle betrokkenen voor de inzet, samenwerking en het in ons gestelde vertrouwen!

Meer weten over het behalen van een SOC 2 verklaring? Lees dan hier meer of klik op onderstaande button om contact met ons op te nemen.

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.