Skip to the content

Verbeterde beveiliging bij fruit groothandel Capespan

Capespan is een internationale speler in de fruithandel en actief in meer dan 60 landen verspreid over vier continenten. De internationale activiteiten worden aangestuurd vanuit handelskantoren over de hele wereld. Goed inzicht in de commerciële, logistieke en financiële processen is van groot belang. Automatisering is hierdoor een grote rol gaan spelen binnen Capespan. 

De branche specifieke oplossing, SI Foodware, is bij Capespan geïmplementeerd om haar interne processen te ondersteunen. Deze ERP-omgeving, gebaseerd op Microsoft Dynamics NAV, is ontwikkeld en geïmplementeerd door Schouw informatisering.

Aanvullende functionaliteit Dynamics NAV

Na implementatie van de add-on Foodware hebben we gekozen voor aanvullende functionaliteit ten behoeve van de beveiliging van onze ERP omgeving.

Met 2-Control hebben we de expertise en benodigde software in huis gehaald. De implementatie is op locatie in Antwerpen, Maidstone (UK) en voor een deel remote verricht. Het uiteindelijke resultaat voldeed aan onze verwachting.

Anticiperende consultancy

2-Control heeft ons ondersteund in het gehele traject van autorisatie inrichting. Van het bouwen van de rollen tot aan het testen en inrichten van de autorisaties.

Dankzij de professionele projectbenadering en het anticiperend vermogen van de consultants is het project binnen de verwachte looptijd gerealiseerd.

Autorisaties tools voor NAV

De autorisatietools van 2-Control hebben ons de mogelijkheid geboden om de beveiliging van ons systeem te verbeteren. De gebruiksvriendelijkheid van de software draagt bij aan de eenvoud van het autorisatiebeheer.

De geleverde investering was gezien het resultaat, het absoluut waard.

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.