Skip to the content

Autorisatieoplossing voor heel Europa

Gamko is een mondiale speler en expert op het gebied van koelingen voor horeca-, catering- en recreatiebedrijven en is al sinds 1958 actief als toonaangevende producent, leverancier en installateur.

Vanuit de fabriek in Etten-Leur en verkoopkantoren in Engeland en Frankrijk worden klanten van over de hele wereld geholpen. Gamko maakt voor de interne processen gebruik van Microsoft Dynamics NAV versie 2016.

Beveiliging en beheersing NAV op orde

De eerste kennismaking met 2-Control leidde al snel tot de ingebruikname van de module Veld- & Datasetbeveiliging. We hebben deze module vervolgens in de loop der jaren verder geïmplementeerd en met succes in gebruik genomen voor de andere vestigingen.

Met de module Veld- & Datasetbeveiliging van 2-Control hebben we de gewenste functiescheiding in onze organisatie door kunnen voeren. Hierdoor hebben we het vullen van velden kunnen scheiden waardoor informatie juist en te allen tijde beschikbaar is.

De cloudoplossing Authorization Box heeft waardevolle ondersteuning geboden bij het implementatieproject van Dynamics NAV 2016. De beschikbare functionaliteit stelde ons in staat beveiliging en beheersing van Dynamics NAV op orde te krijgen en te houden.

In een later stadium is de module Verplichte velden hieraan toegevoegd waarmee we met behulp van veldvalidatie in staat zijn de continuïteit en kwaliteit van de informatievoorziening te kunnen garanderen.

Toepassing software spreekt voor zich

Bij de eerste implementatie is enkel ondersteuning verleend door consultants van 2-Control in de vorm van een training. Tijdens de training worden alle functionaliteiten volledig toegelicht en wordt direct hands-on begonnen met de eerste inrichting.

Voor het vervolg was ondersteuning van Prodware consultants voldoende. De detailinrichting hebben wij zelfstandig gedaan. Mede door de adequate support van 2-Control was dit goed te doen.

Investering 2-Control snel terugverdiend

De toepassing van de software van 2-Control spreekt in principe voor zich. Enige kennis van NAV is wel vereist, maar zodra alle autorisaties en veldbeveiligingen goed zijn ingericht, staat het als een huis.

Door slechts enkele zaken in te richten is de investering in no-time terugverdiend. De investering voor de software is erg laag ten opzichte van de resultaten die zijn te behalen.

Dennis Snel
Assistant Business Controller Gamko

 

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.