Skip to the content

Tijdsbesparing controle- en beheerafdeling Baanbrekers

Namens de gemeenten Heusden, Loon op Zand en Waalwijk biedt Baanbrekers op een vernieuwende en coöperatieve manier dienstverlening aan werkgevers en aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het hoofddoel van Baanbrekers is om mensen volwaardig te laten participeren in de maatschappij en aan werk.

Baanbrekers maakt gebruik van de geïntegreerde applicatie Microsoft Dynamics NAV 2013 R2 ter ondersteuning van de interne processen.

Versterken van de interne controle

De voornaamste reden van de inzet van 2-Control was de behoefte aan inzicht in de kwaliteit van de autorisaties. Door een verbeterd inzicht verwachtten wij de interne controle te verbeteren.

Hiernaast liepen we al langere tijd tegen het complexe en langdurige proces aan van autorisatie inrichting en beheer. De ondersteuning en producten van 2-Control bleken hiervoor de juiste oplossing.

Van goede planning tot begeleiding

Tijdens de aangename kennismaking hebben wij een heldere en duidelijke toelichting gehad over de visie van 2-Control en de geleverde software.

Bij de start van het project hebben wij een goede planning voorgeschoteld gekregen waar we gezamenlijk aan hebben weten te voldoen. Het project heeft een voortvarend verloop gekend, ook dankzij de goede begeleiding van de key-users en applicatiebeheerders.

NAV 2-Controlware

Om te voldoen aan de doelstelling van het project maken wij gebruik van de volgende producten:

Dankzij de software hebben wij inzicht verkregen in de rechten binnen Microsoft Dynamics NAV. De tools zijn handig voor het aanmaken van rollen, het gebruikersbeheer en bieden tevens de mogelijkheid voor het eenvoudig maken van overzichten. Onze controle- en beheerafdeling bespaart nu veel tijd. Om het doel volledig na te streven vereist de software wel enige training.

2-Control heeft geleverd wat er is afgesproken waardoor wij het hele project als prettig hebben ervaren.

Marc Been
IT manager

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.