Skip to the content

Autorisatiebeheer 2-Control niet meer weg te denken bij Van Zon

Autorisatiebeheer van Zon

Horeca van Zon is de meest complete groothandel voor de horeca van België. Een écht familiebedrijf met hart voor medewerkers, oog voor leveranciers en respect voor klanten. Wij proberen een duurzame samenwerking met onze klanten te creëren door de horecasector een optimale service te bieden en een assortiment te brengen waar elke chef zich in kan terugvinden.

Horeca van Zon maakt gebruik van de krachtige brancheoplossing van TCOG met als basis Dynamics NAV versie 2015. Om meer grip te krijgen op de autorisaties binnen Dynamics NAV en hier tevens inzicht in te krijgen waren wij op zoek naar een efficiënte oplossing met aantrekkelijke investering.

Maatwerk kost ook geld

Standaard Dynamics NAV laat gebruikers toe om zo goed als overal in te kunnen. Wij gebruikten reeds veel gebruikersinstellingen, maar er diende steeds meer maatwerk te worden geprogrammeerd om dit buiten de standaard Dynamics NAV autorisaties te houden. Dit soort maatwerk brengt onnodige kosten met zich mee. Dit was voor ons reden genoeg om een gepaste en efficiënte oplossing in te zetten.

Hiernaast willen wij actief inspelen op alle GDPR eisen waar autorisaties een wezenlijk onderdeel van zijn.

Autorisatiesoftware Dynamics

Tijdens een kennissessie van onze partner TCOG kwamen wij voor het eerst in contact met 2-Control en hun autorisatiessoftware. De eenvoudige en snelle manier van het inrichten van rechten heeft ons positief verrast. De efficiënte oplossing van 2-Control heeft geholpen grip op dit proces te krijgen, echter heeft het ons redelijk wat werk gekost.

Door goede begeleiding vanuit onze partner TCOG en 2-Control hebben wij het project tot een goed einde weten te brengen. Ondanks de omvang van het project zijn wij tevreden met het resultaat en is de investering op de lange termijn absoluut rendabel.

Autorisatiebeheer niet meer weg te denken

We kunnen met de autorisatiesoftware van 2-Control beter opvolgen wie waar mee bezig is. Het is voor gebruikers niet meer mogelijk om gebruik te maken van achterdeurtjes. De gebruiker kan werken, zonder eigenlijk te weten dat hij/zij is ingeperkt. Dit geeft voor beide partijen een goed gevoel. Autorisatiebeheer zal niet meer weg te denken zijn binnen Van Zon.

Chris Bergs
Projectmanager Dynamics NAV 
Horeca van Zon

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.