Skip to the content

Realisering autorisatie-inrichting

Nieuwe Veste is het centrum voor de kunsten van de gemeente Breda én de plek voor alles wat met kunst te maken heeft. Stichting Nieuwe Veste maakt ter ondersteuning van haar interne processen gebruik van de geïntegreerde applicatie Microsoft Dynamics NAV, versie 2009 R2, geïmplementeerd door Abecon informatiesystem B.V.

De betrouwbaarheid en continuïteit van de geautomatiseerde informatievoorziening is afhankelijk van de kwaliteit van de autorisaties. Stichting Nieuwe Veste heeft 2-Control benaderd voor ondersteuning bij de inrichting van de autorisaties.

Autorisatie-inrichting

Gezien het tijdrovende aspect van dit project en tijdsgebrek hebben wij gekozen voor de samenwerking met een professionele partij. De vraag aan 2-Control was om ons ondersteuning te bieden bij het verbeteren van de kwaliteit, vereenvoudigen van het beheer en vergroten van het inzicht in de kwaliteit van de autorisaties.

Samenwerking 2-Control

Dankzij de implementatie van de software en de samenwerking met 2-Control zijn in korte tijd de autorisaties op de juiste functiegroepen gerealiseerd. Daarnaast is een duidelijke functiescheiding binnen de organisatie met desbetreffende verantwoordelijkheden, taken en bevoegdheden gerealiseerd. De gehele inrichting is tevens ''accountant proof'' gemaakt. Hier was expliciet behoefte aan.

De professionele en praktische aanpak van 2-Control is ons goed bevallen. Door de ervaring en de kennis van Dynamics NAV hebben zij ons goed en snel kunnen helpen. We zijn dan ook positief over het geleverde werk.

Software 2-Control

Na de implementatie maken we nog niet van alle functionaliteiten gebruik. Daarentegen kunnen we wel zeggen dat de software van 2-Control zeer gebruiksvriendelijk is.
Het is bij nieuwe gebruikers bijvoorbeeld zeer eenvoudig om deze gebruikers in de juiste functiegroepen te plaatsen en deze direct de juiste autorisaties te geven.

We zijn tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding en zouden 2-Control aanbevelen bij organisaties die spelen met dezelfde vraagstukken.

Tanja Malherbe de Juvigny
Applicatiebeheerder Nieuwe Veste

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.