Skip to the content

Referenties 2-Control

Wij hebben reeds vele organisaties mogen ondersteunen op het vlak van IT-auditing en autorisatiesoftware voor Dynamics. Van middelgrote organisaties tot grote multinationals.

Bent u benieuwd naar onze eerdere opdrachten en wat klanten vonden van de samenwerking met 2-Control? Op deze pagina vindt u enkele referenties van zeer uiteenlopende klanten. Heeft u na het lezen van deze referenties nog vragen? Neem dan contact met ons op

Realisatie autorisatie-inrichting bij Agro Merchants Group

Ter ondersteuning van de interne processen maakt Agro Merchants Group gebruik van de geïntegreerde applicatie Microsoft Dynamics 365 Business Central. Ten behoeve van het verbeteren van de interne beheersing heeft Agro aan 2-Control gevraagd hen te ondersteunen bij het inrichten van de autorisaties.

logo Dairy Trading International B.V.

AVG-compliance scan bij DTI

Bij DTI Group, een Nederlandse familiale groep van productiebedrijven in de foodsector, ontstond behoefte aan een objectieve partij om vast te laten stellen of ze compliant waren aan de AVG. Zij kozen voor de "no nonsense" aanpak van 2-Control.

Autorisatiebeheer & monitoring bij BAM International

Tot voor kort maakte BAM International gebruik van de standaard rolgroepen en machtigingsets van 4PS Construct. Door de wens naar verbeterd beheer en continu inzicht in de kwaliteit van de autorisaties is gekozen voor de autorisatiesoftware van 2-Control.

SOC 2 type 2 verklaring voor Crunchr

SOC 2 verklaring voor Crunchr

Voor Crunchr is het van groot belang om zekerheid te kunnen geven over de beveiliging en beschikbaarheid van de geleverde diensten. Hiervoor is gekozen voor een SOC 2 audit, een vorm van assurance specifiek gericht op IT-serviceorganisaties.

Autorisatiesoftware Apotheek A15

Implementatie autorisatiesoftware bij Apotheek A15

Doelstelling van de inzet van 2-Control was om Apotheek A15 te ondersteunen bij het ontwerpen en inrichten van een gedegen autorisatiestructuur welke goed beheersbaar is en waarvan tevens de kwaliteit kan worden gemonitord.

Horeca van Zon

Autorisatiesoftware bij Horeca van Zon

Met de autorisatiesoftware van 2-Control kreeg Horeca Van Zon een efficiënte tool in handen om grip op het proces te krijgen, waarmee ze beter op kunnen volgen wie waar mee bezig is.

Versterking van de interne controle bij Baanbrekers

Baanbrekers had behoefte aan meer inzicht in de kwaliteit van de autorisaties in Dynamics NAV. Dankzij de ondersteuning en software van 2-Control kreeg men beter inzicht en daardoor werd ook de interne controle verbeterd.

Betere beveiliging en beheersing in Dynamics NAV voor Gamko

Dankzij de functionaliteit van de cloudoplossing Authorization Box is Gamko beter in staat om de beveiliging en beheersing van Dynamics NAV op orde te krijgen én te houden.

Vereenvoudigd autorisatiebeheer bij MTB Maastricht

Bij MTB Maastricht ontstond in het kader van de interne beheersing de wens om de autorisaties binnen Microsoft Dynamics NAV te vereenvoudigen. Mede dankzij 2-Control is MTB nu beter in staat om de continuïteit en kwaliteit van de interne beheersing te waarborgen.

 

 

Verbeterde beveiliging bij fruitgroothandel Capespan

Ten behoeve van de beveiliging en beheersing van de ERP-omgeving heeft 2-Control ondersteuning geboden in een autorisatie-inrichting traject. Van het bouwen van de rollen tot aan het testen en inrichten van de autorisaties. 

Autorisatie-inrichting bij Stichting Nieuwe Veste

De vraag van Nieuwe Veste aan 2-Control was om ondersteuning te bieden bij het verbeteren van de kwaliteit, het vereenvoudigen van het beheer en het vergroten van het inzicht in de kwaliteit van de autorisaties.

Vereenvoudigd autorisatiebeheer bij Alleewonen

Woonstichting AlleeWonen (nu: Alwel) vroeg 2-Control om hen te ondersteunen bij de autorisatie-inrichting en zo het inzicht in de kwaliteit van de autorisaties te verhogen. De woonstichting zocht een oplossing om enerzijds het autorisatiebeheer te vereenvoudigen en anderzijds om de autorisaties fijnmaziger te kunnen inrichten. 

SOC 2 Assurance verklaring bij Proceedix

Proceedix was in nood van een SOC 2 Assurance verklaring van hun platform. Naar het verkrijgen van een SOC 2 Assurance verklaring tijdens de samenwerking, zijn onderliggende verbeteringen toegebracht in de interne processen van Proceedix inzake kwaliteit en veiligheidsaspecten.

Vereenvoudigd autorisatiebeheer bij het Summa College

Het Summa College streefde naar een vereenvoudiging van hun autorisatie-inrichting. Op deze manier hoopten ze veel houvast te krijgen op opmerkingen naar aanleiding van een IT-audit onderzoek. 

ENSIA audit voor gemeente Krimpenerwaard

De gemeente zocht in 2015 een RE-auditor voor het laten opstellen van een auditrapportage voor het ICT-beveiligingsassessment DigiD. Dit is vanaf 2017 het uitvoeren van een assurance-opdracht voor de Collegeverklaring ENSIA 2020 geworden. Net als in voorgaande jaren is het ook in 2021 weer gelukt alle rapportages voor ENSIA op tijd in te leveren.

ENSIA audit voor gemeente Doetinchem

Als gemeente is de gemeente Doetinchem verplicht jaarlijks een ENSIA audit uit te voeren. De IT-auditors van 2-Control mochten hierbij de gemeente ondersteunen en stelden het assurance-rapport op waarmee de gemeente weer voldoet aan de jaarlijkse ENSIA verplichting.

Meer weten over onze opdrachten?

Meer weten over onze klanten of hoe wij u kunnen ondersteunen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.