Skip to the content

Historie 2-Control

2-Control is opgericht door Arno Mouwen. Arno Mouwen vervulde van 1995 tot 2004 de functie van Senior EDP audit manager bij PwC. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de Dynamics NAV klanten van PwC. In 2006 heeft hij zijn ambitie waargemaakt door gehoor te geven aan zijn visie op IT-audit en Dynamics NAV door 2-Control op te richten. In datzelfde jaar is Rogier Haest in dienst getreden.

Sinds 2006 is 2-Control uitgegroeid tot een team van 11 enthousiaste en gedreven professionals onder leiding van Rogier en Arno. Onze IT-auditors zijn geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA) en aangesloten bij de Internationale beroepsvereniging ISACA en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van IT-audits in zowel het groot- als middenbedrijf.

team 2-Control

Waar staan wij voor


Wij helpen bedrijven en organisaties bij het verbeteren van de beveiliging en betrouwbaarheid van hun geautomatiseerde informatievoorziening.

Dit doen wij door middel van het uitvoeren van IT-audits of het toepassen van gebruiksvriendelijke autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics. Zo blijft u continu 'in control' over uw eigen organisatie.

Vacatures

Werken bij 2-Control

Heb je een achtergrond in informatiemanagement of informatiebeveiliging? En ben je op zoek naar een uitdagende baan bij een ambitieus IT-bedrijf? Bekijk dan onze vactures en kom eens langs voor een kop koffie.

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.