Skip to the content

Over ons

Kantoor 2-Control

2-Control is specialist op het vlak van security en control en is actief in het Microsoft Dynamics en IT-audit landschap.

Dankzij jarenlange ervaring en hoogstaande kennis op het gebied van IT-audit, softwareontwikkeling en consultancy beschikt 2-Control over de capaciteit om de effectiviteit en betrouwbaarheid van de geautomatiseerde informatievoorziening naar een hoger en door de klant gewenst niveau te brengen. De kennis en software van 2-Control wordt internationaal door organisaties gebruikt ter verbetering van de Administratieve Organisatie en Interne Controle met compliancy als generiek doel.

Historie 2-Control

Van 1995 tot 2004 heeft Arno Mouwen bij PwC de functie vervuld van Senior EDP audit manager. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de Microsoft Dynamics NAV klanten van PwC. In 2006 heeft hij zijn ambitie waargemaakt door gehoor te geven aan zijn visie op IT-audit en Dynamics NAV en 2-Control op te richten.

In datzelfde jaar is Rogier Haest in dienst getreden, waarna 2-Control is uitgegroeid tot een gerenommeerde IT-auditorganisatie met vele successen uit een (internationaal) klantenbestand. 

Missie

Organisaties ondersteunen bij het verbeteren van de effectiviteit en betrouwbaarheid van de geautomatiseerde informatievoorziening (in het algemeen en die van Microsoft Dynamics in het bijzonder) met behulp van zelfontwikkelde software en specialistische consultancy.

Visie

Onze diensten en producten blijven innoveren en doorontwikkelen zodat wij organisaties kunnen blijven ondersteunen bij nieuwe ontwikkelingen op het gebied van compliancy.
Rondom onze Microsoft Dynamics producten zullen wij de roadmap van Microsoft blijven volgen en streven wij ernaar om hiermee de gehele Microsoft Dynamics markt te bedienen op het gebied van interne controle en beveiliging.

Locatie

2-Control is gevestigd in een karakteristiek pand vol historie. Op de Haagsemarkt in Princenhage staat het voormalig Raadhuis uit 1792. Tot de annexatie van Princenhage door de gemeente Breda is het pand altijd gebruikt als Raadhuis van de gemeente Princenhage. Vanaf 1998 is het pand beschikbaar gesteld voor kantoren en het voltrekken van huwelijken.

De vele ondernemers, horecagelegenheden en de levendige wijk zorgen voor een aangename en gezellige werkomgeving.

De locatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het team

Gedreven en enthousiaste experts vormen het 2-Control team. Ontdek hier de gezichten achter 2-Control

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info @ 2-control.nl

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.