Skip to the content

Over ons (1)

Kantoor 2-Control

2-Control is specialist op het vlak van security en control en is actief in het Microsoft Dynamics en IT-audit landschap.

Dankzij jarenlange ervaring en hoogstaande kennis op het gebied van IT-audit, softwareontwikkeling en consultancy beschikt 2-Control over de capaciteit om de effectiviteit en betrouwbaarheid van de geautomatiseerde informatievoorziening naar een hoger en door de klant gewenst niveau te brengen. De kennis en software van 2-Control wordt internationaal door organisaties gebruikt ter verbetering van de Administratieve Organisatie en Interne Controle met compliancy als generiek doel.

Historie 2-Control

Van 1995 tot 2004 heeft Arno Mouwen bij PwC de functie vervuld van Senior EDP audit manager. In deze functie was hij verantwoordelijk voor de Microsoft Dynamics NAV klanten van PwC. In 2006 heeft hij zijn ambitie waargemaakt door gehoor te geven aan zijn visie op IT-audit en Dynamics NAV en 2-Control op te richten.

In datzelfde jaar is Rogier Haest in dienst getreden, waarna 2-Control is uitgegroeid tot een gerenommeerde IT-auditorganisatie met vele successen uit een (internationaal) klantenbestand. 

Waar staan wij voor 

Samen met uw controlling- en IT medewerkers creëren wij een betrouwbare informatievoorziening door het autorisatieproces te versnellen én te vereenvoudigen door middel van gebruiksvriendelijke software en ondersteuning vanuit IT audit perspectief. Dit resulteert in een goed beveiligde en gemakkelijk beheersbare Dynamics NAV omgeving. 

Locatie

2-Control is gevestigd in een karakteristiek pand vol historie. Op de Haagsemarkt in Princenhage staat het voormalig Raadhuis uit 1792. Tot de annexatie van Princenhage door de gemeente Breda is het pand altijd gebruikt als Raadhuis van de gemeente Princenhage. Vanaf 1998 is het pand beschikbaar gesteld voor kantoren en het voltrekken van huwelijken.

De vele ondernemers, horecagelegenheden en de levendige wijk zorgen voor een aangename en gezellige werkomgeving.

De locatie beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Het team

Gedreven en enthousiaste experts vormen het 2-Control team. Ontdek hier de gezichten achter 2-Control

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info @ 2-control.nl

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.