Skip to the content

Informatiebeveiliging in de zorg

NEN7510

De NEN7510 norm is gebaseerd op de standaard voor informatiebeveiliging ISO27001. De norm NEN7510 is echter volledig gericht op informatiebeveiliging in de zorgbranche. De meeste aandacht gaat hierbij uit naar het waarborgen van beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van patiënten informatie.

De NEN7510 norm is speciaal ontwikkeld voor instellingen in de gezondheidzorg en voor organisaties die gegevens van patiënten beheren of verwerken. NEN7510 wordt gebruikt als kader bij de toetsing van de inspectie voor de gezondheidzorg. ISO-27001 is de internationale standaard voor informatiebeveiliging.

ISO27001 audit

Informatiebeveiliging is belangrijker dan ooit. U kunt vol vertrouwen zaken doen als uw informatie op de juiste wijze is beveiligd en deze veiligheid gewaarborgd is.  Klanten verwachten tenslotte dat u privacygevoelige informatie met uiterste zorg zal behandelen.

Ondersteuning 2-Control

Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw informatiebeveiliging.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden van ondersteuning te bespreken.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief.

 

'Bedrijfsnaam' is een verplicht veld
'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in