Skip to the content

Informatiebeveiliging IT service organisaties

Toenemende vraag ISAE3402

Steeds meer applicaties worden aangeboden als Cloud Services of via een Software-as-a-Service (SaaS) provider. U krijgt als serviceprovider daardoor waarschijnlijk regelmatig de vraag van uw klanten of u al uw interne beheersingsmaatregelen op orde hebt.

In het kader van beheersing hebben facetten zoals dataprotectie, fraudepreventie en bescherming van persoonsgegevens de aandacht en is het inzicht in security vaak beperkt. Om te voorkomen dat al uw klanten een IT-audit gaan uitvoeren bij u kunt u een ISAE3402 verklaring laten opstellen, waarmee u kunt aantonen dat u de zaak op orde heeft.

Information security management

Deze assurance-rapportage heeft betrekking op de interne beheersingsdoelstellingen en interne beheersingsmaatregelen die zijn opgesteld door een serviceorganisatie en die essentieel zijn voor financiële verslaggeving. 

2-Control kan u voorzien van een assurance-verklaring, onder andere op het gebied van ISAE3402. Een ISAE 3402 rapportage richt zich op de interne beheersingsmaatregelen die verband houden met de verwerking van financiële transacties bij een serviceorganisatie. De audit wordt uitgevoerd volgens de auditstandaard ISAE 3402 wat staat voor International Standard on Assurance Engagements.

Ondersteuning 2-Control

Wij helpen u graag bij het verbeteren van uw informatiebeveiliging.
Neem contact met ons op om de mogelijkheden van ondersteuning te bespreken.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Bedrijfsnaam' is een verplicht veld
'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in