Skip to the content

De gegevens die in uw database worden vastgelegd dienen goed beveiligd te worden. Onvoldoende beveiliging kan leiden tot verlies of diefstal van gegevens. Van de onttrokken gegevens kan vervolgens misbruik worden gemaakt zoals bijvoorbeeld identiteitsfraude. Door verschillende recente incidenten blijkt dat informatiebeveiliging belangijker is dan ooit.

Informatiebeveiliging heeft betrekking op vele branches met de zorg en IT-service organisaties in het bijzonder. Door middel van audits aan de hand van verschillende normenkaders helpen wij u de kwaliteit van uw informatiebeveiliging aantoonbaar te maken.

Het team van 2-Control bestaat uit tien enthousiaste en gedreven professionals. Onze IT-auditors zijn geaccrediteerd bij de Nederlandse Orde van Register EDP-auditors (NOREA) en hebben jarenlange ervaring in het uitvoeren van IT-audits in zowel het groot- als middenbedrijf nationaal én internationaal.

2-Control kan de door u gewenste audit uitvoeren. Met audits aan de hand van verschillende normenkaders helpen wij u de kwaliteit van uw informatiebeveiliging aantoonbaar te maken.

 

DigiD audit 2-Control Breda

Organisaties die gebruik maken van DigiD moeten jaarlijks een beveiligingsassessment laten uitvoeren. Vanwege een aantal datalekken bij websites van de overheid is sinds 2013 een DigiD rapportage verplicht. De IT-auditors van 2-Control kunnen dit voor uw organisatie doen. 

Lees hier meer

NEN7510 audit 2-Control

Als zorginstelling bent u volgens de wet verplicht NEN 7510 gecertificeerd te zijn. Hiermee laat u zien dat uw informatiebeveiliging in orde is. De NEN 7510 is gebaseerd op ISO 27001 en lijken inhoudelijk veel op elkaar. De certificeringsaudit van beide normen kunnen daarom gecombineerd worden uitgevoerd door onze auditors.

Lees hier meer

ISAE3402 audit 2-Control Breda

Als serviceorganisatie is het van belang dat u al uw interne beheersingsmaatregelen op orde heeft. Door middel van een ISA3402 rapport kunt u aantonen dat u deze processen beheerst. Hiermee creërt u inzicht in de informatiebeveiliging en voorkomt u dat verschillende klanten een IT-audit gaan uitvoeren bij u. 

Lees hier meer 

SOC2 audit 2-Control Breda

Met een SOC2 rapport kan een IT-service organisatie aantonen dat het adequate interne beheersingsmaatregelen heeft ingericht, voldoet aan alle richtlijnen en dus bekwaam en betrouwbaar is. 2-Control kan u helpen met dit rapport specifiek voor IT-service organisaties.

Lees hier meer

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.