Skip to the content

Informatiebeveiliging is van cruciaal belang voor iedere organisatie. Het is voor organisaties daarom van belang dat ze 'aantoonbaar' maken dat ze hun informatiebeveiliging goed geregeld hebben. 

2-Control kan door middel van IT-audits, aan de hand van verschillende normenkaders, de kwaliteit van uw informatiebeveiliging aantoonbaar te maken. Hiermee krijgen organisaties die gebruik maken van uw diensten een grotere mate van zekerheid omtrent het functioneren en kwaliteit van uw dienstverlening.

Onze IT-audits kunnen resulteren in een rapportage van bevindingen, of in formele assurance rapportages onder de richtlijnen van NOREA.

DigiD audit 2-Control Breda

Organisaties die gebruik maken van DigiD moeten jaarlijks een beveiligingsassessment laten uitvoeren. Vanwege een aantal datalekken bij websites van de overheid is sinds 2013 een DigiD rapportage verplicht. De IT-auditors van 2-Control kunnen dit voor uw organisatie doen. 

Lees hier meer

NEN7510 audit 2-Control

De NEN 7510 is een ontwikkelde norm voor informatiebeveiliging voor de zorgsector in Nederland. Door middel van een assurance verklaring aan de hand van de NEN 7510-normen toont u de kwaliteit van de beveiliging van uw informatievoorziening aan. De IT-auditors van 2-Control helpen u met deze verklaring.

Lees hier meer

ISAE3402 audit 2-Control Breda

Als serviceorganisatie is het van belang dat u al uw interne beheersingsmaatregelen op orde heeft. Door middel van een ISA3402 rapport kunt u aantonen dat u deze processen beheerst en voorkomt u dat verschillende klanten een IT-audit gaan uitvoeren bij u. 

Lees hier meer 

SOC2 audit 2-Control Breda

Met een SOC2 rapport kan een IT-service organisatie aantonen dat het adequate interne beheersingsmaatregelen heeft ingericht, voldoet aan alle richtlijnen en dus bekwaam en betrouwbaar is. 2-Control kan u helpen met dit rapport specifiek voor IT-service organisaties.

Lees hier meer

Wilt u de kwaliteit van uw IT aantoonbaar maken? Neem dan contact met ons op!