Skip to the content

Exsion Reporting voor Dynamics NAV, BC & AX

Exsion reporting

Exsion helpt je om zelf rapportages te maken in Excel met gegevens uit de onderliggende database, zonder ingewikkelde stappen. De software is ontwikkeld om gebruikt te worden in alle lagen van een organisatie die behoefte hebben aan snelle en diepgaande antwoorden op de meest uiteenlopende vraagstukken

Eenvoudig in gebruik, krachtige rapporten

In Exsion hoef je rapporten maar één keer te maken, om ze daarna keer op keer door Exsion aangereikt te krijgen wanneer jij ze nodig hebt. Die rapporten maak je gemakkelijk zelf, waardoor geen consultants meer nodig zijn als rapportages aangepast moeten worden. Speel met de gegevens: maak interactieve analyses en haal managementinformatie op met één druk op de knop. Omdat knip en plakwerk van gebruikers niet meer nodig is worden gebruikersfouten tot een minimum beperkt. Zo weet je altijd zeker dat je gegevens kloppen.

Alles uit één applicatie

Alle managementinformatie en rapportages komen uit één applicatie. Exsion Reporting wordt toegevoegd aan jullie Excel-omgeving, zodat je de meest uiteenlopende rapportages met één muisklik kunt samenstellen, op de manier zoals je dat gewend bent in Excel. Zo krijg je managementinformatie die jullie overal helpt: van marketing tot aan logistiek. 

Proeflicentie

Vraag hier een gratis licentie aan en probeer de software 30 dagen uit in je eigen werkomgeving. Ontdek hoe gemakkelijk en compleet Exsion Reporting werkt. De installatie van de proeflicentie is kosteloos. 

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.