Skip to the content

Dynamics NAV Interne controle checklist

Interne controle checklist Dynamics NAV

Betrouwbare gegevensverwerking

Voor de continuïteit van alle bedrijfsactiviteiten dient bedrijfsinformatie te allen tijde juist en volledig te zijn. Een vereiste voor efficiënte bedrijfsvoering en onmisbaar voor een gedegen basis van een veilige en controleerbare organisatie.

Het is daarom van groot belang dat hier maatregelen voor worden genomen.

Voordat u interne controle maatregelen neemt moet u weten waar uw organisatie staat. Dit kan door uzelf vragen te stellen omtrent;

Procedures en werkinstructies

a. Zijn de taken en verantwoordelijkheden duidelijk vastgelegd in procedures?
b. Kennen uw procedures heldere doelstellingen en activiteiten ter bewaking hiervan?

Autorisaties

a. In hoeverre zijn de huidige autorisaties binnen Dynamics NAV in overeenstemming met de taken en verantwoordelijkheden van uw medewerkers?
b. Hoeveel gebruikers beschikken over de machtigingenset SUPER in Microsoft Dynamics?

7 stappen naar betrouwbare gegevenswerking

Om ervoor te zorgen dat alle bedrijfsinformatie te allen tijde juist en volledig zijn, is het van belang dat u de betrouwbaarheid van uw gegevensverwerking controleert. Organisaties missen vaak een heldere aanpakken en handvatten om dit continue proces op een goede manier te kunnen monitoren.

2-Control heeft daarom een interne controle checklist ontwikkelt. Deze checklist dient als handvat om de betrouwbaarheid van uw gegevensverwerking te kunnen contoleren in Dynamics NAV. Onafhankelijk van het type bedrijf of branche, als u Dynamics NAV gebruikt kunt u deze checklist als vertrekpunt voor het nemen van interne controle maatregelen gebruiken.

Interne controle checklist aanvragen

Ontvangt u ook graag de 20 controle vragen? Vraag dan de Dynamics NAV interne controle checklist gratis aan. Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang de Dynamics NAV interne controle checklist. Begin vandaag nog met afvinken!

Mocht u nog vragen hebben over de betrouwbaarheid van uw gegevensverwerking of wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u namelijk graag verder.

Vraag hier uw gratis checklist aan

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Dynamics? Wij beantwoorden ze graag.