Skip to the content

Dynamics NAV

Onze consultants beschikken over verregaande kennis van Dynamics NAV en bieden ondersteuning tijdens de implementaties, door onder andere gespecialiseerde financiële kennis, de uitgebreide projectervaring en kennis van interne controle en beveiliging.

Beveiliging en beheersing Microsoft Dynamics NAV

Wij ondersteunen jaarlijks tientallen klanten met de inrichting van de autorisaties. De ervaring en kennis van de IT-auditors en consultants is vertaald naar software voor het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV. De zelfstandig ontwikkelde software is gericht op het verbeteren van de security en control binnen Microsoft Dynamics NAV, en ondersteunt klanten bij autorisatievraagstukken.

Daarnaast ondersteunen wij klanten tijdens de implementatie van Dynamics NAV vanuit een project management rol, een QA rol of door ondersteuning vanuit met name financiële expertise.

Interne controle Dynamics NAV

Met een goede autorisatie inrichting kunt u de beveiliging en interne controle van uw Dynamics NAV omgeving naar een gedegen en gewenst niveau brengen. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen. Echter speelt er op het gebied van interne controle meer dan autorisatie inrichting. Denk hierbij onder andere aan wijzigingsbeheer en operationeel beheer.

U kunt u uw eigen organisatie onder de loep nemen met behulp van onze Dynamics NAV interne controle checklist. Zelf aan de slag? Lees hier meer.

 

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.