Skip to the content

Is uw Dynamics applicatie fraudeproof?

Zijn de autorisaties in uw Dynamics NAV of Business Central omgeving ingericht en heeft u het beheer hiervan op orde? Een goede inrichting en beheer van autorisaties is van groot belang om te zorgen dat medewerkers alleen bevoegde handelingen kunnen doen en dat fraude wordt bemoeilijkt. Ook als de autorisaties zijn ingericht, vraagt het onderhoud en beheer veel aandacht. 

Laat onnodige risico's niet leiden tot daadwerkelijke schade

De schade kan hoog oplopen, zoals wij in de praktijk ook zien gebeuren: een grote fraude waarbij de meest basale functiescheiding tussen het betalen en beheren van bankrekeningen niet was gescheiden. En onkundige wijzigingen van artikelgegevens, waardoor de voorraadadministratie niet meer klopte.

Wanneer u rekening houdt met een aantal essentiële aandachtspunten binnen Microsoft Dynamics, kunt u eventuele fraude lastiger maken. Maar ook zorgt u ervoor dat  medewerkers alleen toegang hebben tot taken die bij hun bevoegdheden horen, met een drastische foutreductie als gevolg. Wij hebben hiervoor een handige checklist waarmee u in één oogopslag ziet welke punten reeds aanwezig zijn en welke wellicht in uw Dynamics applicatie nog onvoldoende aandacht krijgen. Vraag hieronder uw checklist aan.

Ondersteuning nodig? 

Wilt u meer zekerheid en controle op uw Dynamics omgeving? Wij helpen u graag verder met onze Authorization Box software of een autorisatiemonitoring adviesrapport. Stel uw vraag direct aan één van onze specialisten! 

Vraag de checklist aan: Is uw Dynamics applicatie "fraudeproof"?

Wilt u weten of u voldoende maatregelen treft om de risico’s op fraude tot een minimum te beperken? Met de checklist: Is uw Dynamics applicatie "fraudeproof"? ziet u in één oogopslag welke punten reeds aanwezig zijn en welke wellicht in uw Dynamics applicatie nog onvoldoende aandacht krijgen.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring. De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.