Skip to the content

Dynamics NAV

Onze consultants beschikken over verregaande kennis van Dynamics NAV en bieden ondersteuning tijdens de implementaties, door onder andere gespecialiseerde financiële kennis, de uitgebreide projectervaring en kennis van interne controle en beveiliging.

Beveiliging en beheersing Microsoft Dynamics NAV

Wij ondersteunen jaarlijks tientallen klanten met de inrichting van de autorisaties. De ervaring en kennis van de IT-auditors en consultants is vertaald naar software voor het ERP-systeem Microsoft Dynamics NAV. De zelfstandig ontwikkelde software is gericht op het verbeteren van de security en control binnen Microsoft Dynamics NAV, en ondersteunt klanten bij autorisatievraagstukken.

Daarnaast ondersteunen wij klanten tijdens de implementatie van Dynamics NAV vanuit een project management rol, een QA rol of door ondersteuning vanuit met name financiële expertise.

Interne controle Dynamics NAV

Met een goede autorisatie inrichting kunt u de beveiliging en interne controle van uw Dynamics NAV omgeving naar een gedegen en gewenst niveau brengen. Wij kunnen u hierin volledig ontzorgen. Echter speelt er op het gebied van interne controle meer dan autorisatie inrichting. Denk hierbij onder andere aan wijzigingsbeheer en operationeel beheer.

U kunt u uw eigen organisatie onder de loep nemen met behulp van onze Dynamics NAV interne controle checklist. Zelf aan de slag? Lees hier meer.
Bent u al bezig met de autorisaties inrichting voor uw Dynamics NAV omgeving maar kunt u wel wat tips gebruiken? Onze tips voor autorisaties in Dynamics

Dynamics NAV en AVG / GDPR

De afgelopen maanden is er veel communicatie geweest en content beschikbaar gesteld ter ondersteuning van de implementatie van de nieuwe Europese privacywetgeving. Echter ontbrak het in deze documentatie vaak aan een praktisch handvat.

Aan de hand van het 10 stappenplan van de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) hebben wij een AVG Dynamics pakket opgesteld. Het AVG Dynamics pakket helpt aan de hand van info documentatie en een set aan voorbeelddocumenten. Met het pakket proberen wij het Microsoft Dynamics partnerkanaal extra steun te bieden bij het AVG compliant worden.

Het AVG Dynamics pakket helpt zowel de Dynamics partner als de Dynamics NAV gebruiker. Krijgt u ook graag grip op de AVG implementatie? Vraag dan het AVG Dynamics pakket gratis aan. 

Vraag hier uw AVG / GDPR Dynamics pakket aan

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om het AVG Dynamics pakket op te sturen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info @ 2-control.nl

Contact

Vragen over IT beveiliging, privacy, AVG, autorisaties in Dynamics NAV of iets anders? Wij helpen u graag.