Skip to the content

Autorisaties in Dynamics NAV

Autorisaties zijn dé manier om functiescheiding binnen uw Microsoft Dynamics NAV omgeving in te richten. Met autorisaties worden verschillende verantwoordelijkheden en taken toegekend aan de juiste medewerkers binnen uw Dynamics NAV omgeving.

Met goed ingerichte autorisaties wordt voorkomen dat gebruikers (per abuis) belangrijke instellingen of andere gegevens wijzigen in Dynamics NAV waardoor hiaten in de informatievoorziening ontstaan.

Met de juiste autorisatie-inrichting bent u in-control!

Autorisatie cyclus Microsoft Dynamics | 2-Control

Beveiliging en beheersing van Dynamics NAV

De standaard autorisatiemogelijkheden in Dynamics NAV zijn niet volledig en geven onvoldoende inzicht in de kwaliteit van de autorisaties. Vanuit onze jarenlange ervaring in IT-auditing en met onze specialistische kennis van Microsoft Dynamics NAV hebben wij autorisatiesoftware ontwikkeld die de volledige autorisatiecyclus ondersteund.

Efficiënt autorisatiebeheer en monitoring draagt bij aan de beveiliging en beheersing van Dynamics NAV wat resulteert in een gedegen administratieve organisatie en interne controle. Het stelt u in staat compliant en risicobewust te ondernemen en zorgt er voor dat uw organisatie in-control is.

Autorisatiesoftware voor Dynamics

Onze software biedt de totaaloplossing voor al uw vraagstukken over interne beheersing en informatiebeveiliging binnen Microsoft Dynamics NAV.

Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijks en eenvoudig te implementeren.
Onze software suite voor Dynamics NAV bestaat uit:

Autorisaties inrichten, beheren en monitoren

 1. Snel machtigingensets maken.
 2. Eenvoudig en zeer flexibel gebruikersbeheer.
 3. Monitoren autorisaties en inzicht in kwaliteit van autorisaties.
 4. Snelle activatie van beveiligde cloudoplossing.

Autorisaties inrichten tot op veldniveau

 1. Waterdichte functiescheiding Dynamics NAV.
 2. Velden vooraf laten vullen.
 3. Verfijning van autorisaties tot op veld- en datasetniveau.
 4. Beveiliging instelbaar op gebruikers- en rolniveau.

Veldvalidatie op gebruikersniveau

 1. Geen hiaten meer in informatieverwerking.
 2. Conditionele validaties op basis van parameters en filters.
 3. Instelbaar op gebruikersniveau.
 4. Verbeterde datakwaliteit Dynamics NAV.
Autorisaties Dynamics NAV- 2-Control

IT-audit consultancy

Onze jarenlange ervaring met Dynamics NAV, bewezen methodiek en IT-audit achtergrond stellen ons in staat u op de beste mogelijke wijze te ondersteunen.

Microsoft Dynamics NAV vraagstukken omtrent beheersing en beveiliging bekijken wij vanuit het IT-audit perspectief. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste benadering en een project met het optimale resultaat. 

Benieuwd hoe wij een autorisatietraject aanpakken? Of heeft u een andere uitdaging aangaande Dynamics NAV? Neem dan contact met ons op en ga in gesprek met onze specialisten. 

Vraag het onze Dynamics NAV-specialisten!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor Dynamics NAV, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 076-50 194 70 of u kunt uw gegevens hieronder achterlaten. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Dynamics? Wij beantwoorden ze graag.