Skip to the content

Autorisaties in Dynamics NAV

Microsoft Dynamics is een volledig geïntegreerde, flexibele bedrijfsmanagementoplossing. Het automatiseert en stroomlijnt primaire bedrijfsprocessen. Microsoft ontwikkelt dit ERP-systeem in de breedte en de verschillende Dynamics NAV partners vullen dit aan met branche-specifieke oplossingen.

Autorisaties zijn dé manier om functiescheiding binnen uw organisatie in te richten. Met autorisaties worden verschillende verantwoordelijkheden en taken toegekend aan medewerkers van uw organisatie.

Met goed ingerichte autorisaties wordt voorkomen dat gebruikers (per abuis) belangrijke instellingen of andere gegevens wijzigen waardoor hiaten in de informatievoorziening ontstaan.

U bent in-control!

Autorisatiecyclus 2-Control

Beveiliging en beheersing van Dynamics NAV

De standaard autorisatiemogelijkheden in Dynamics NAV zijn niet volledig en geven onvoldoende inzicht in de kwaliteit van de autorisaties. Vanuit onze jarenlang ervaring in IT-auditing en met onze vergaande kennis van Microsoft Dynamics NAV hebben wij autorisatiesoftware ontwikkeld die de volledige autorisatiecyclus ondersteund.

Efficiënt autorisatiebeheer en monitoring draagt bij aan de beveiliging en beheersing van Dynamics NAV wat resulteert in een gedegen administratieve organisatie en interne controle. Het stelt u in staat compliant en risicobewust te ondernemen en zorgt er voor dat uw organisatie in-control is.

Autorisatiesoftware voor Dynamics

Onze software biedt de totaaloplossing voor al uw vraagstukken over interne beheersing en informatiebeveiliging binnen Microsoft Dynamics NAV.

Onze oplossingen zijn gebruiksvriendelijks, eenvoudig te implementeren en verbeteren de beveiliging, beheersbaarheid en datakwaliteit binnen uw organisatie. Onze software suite bestaat uit:

Autorisaties inrichten, beheren en monitoren

 1. Snel machtigingensets maken
 2. Eenvoudig en zeer flexibel gebruikersbeheer
 3. Monitor autorisaties en verkrijg inzicht in kwaliteit van autorisaties
 4. Snelle activatie van beveiligde cloudoplossing

€1.450,00

Autorisaties inrichten tot op veldniveau

 1. Waterdichte functiescheiding
 2. Verfijning van autorisaties tot op veld- en datasetniveau
 3. Beveiliging instelbaar op gebruikers- en rolniveau
 4. Op basis van include en exclude methode

€1.450,00

Veldvalidatie toepassen

 1. Ondersteunen processen met verplichte velden
 2. Conditionele validaties op basis van parameters en filters
 3. Verschillende type waarschuwingen of foutmeldingen
 4. Toepasbaar op alle gebruikers of op groepsniveau

€1.450,00

Team 2-Control

IT-audit consultancy

Onze jarenlange ervaring met Dynamics NAV, bewezen methodiek en IT-audit achtergrond stellen ons in staat u op de beste mogelijke wijze te ondersteunen.

Microsoft Dynamics NAV vraagstukken omtrent beheersing en beveiliging bekijken wij vanuit het IT-audit perspectief. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste benadering en een project met het optimale resultaat. 

Benieuwd hoe wij een autorisatietraject aanpakken? Of heeft u een andere uitdaging aangaande Dynamics NAV? Neem dan contact met ons op en ga in gesprek met onze specialisten. 

Kom in contact met onze Dynamics NAV-specialisten!

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Bedrijfsnaam' is een verplicht veld
'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Dynamics? Wij beantwoorden ze graag.