Skip to the content

Autorisaties in Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX is een uitgebreide complete ERP applicatie en biedt ondersteuning voor de financiële en logistieke processen. Autorisaties dragen bij aan de interne beheersing en informatiebeveiliging van uw organisaties. Een beheerbare en controleerbare autorisatiestructuur stelt u in staat risicobewust en compliant te handelen.

Inrichten en monitoren van autorisaties is een complex en tijdrovend proces. Vanuit onze jarenlange Dynamics ervaring en IT-audit achtergrond kunnen wij u hierbij ondersteunen.

Autorisatie cyclus Microsoft Dynamics | 2-Control

Beveiliging en beheersing van Dynamics AX

De standaard autorisatiemogelijkheden in Dynamics AX zijn niet volledig en geven onvoldoende inzicht in de kwaliteit van de autorisaties. Vanuit onze jarenlang ervaring in IT-auditing en met onze vergaande kennis van Microsoft Dynamics AX kunnen wij u ondersteunen bij het inrichten, beheren en monitoren van autorisaties in Dynamics AX.

Autorisatiebeheer en monitoring van autorisaties draagt bij aan de beveiliging en beheersing van Dynamics AX wat resulteert in een gedegen administratieve organisatie en interne controle.

Wij helpen u in-control te zijn!

Autorisaties Dynamics AX - 2-Control

IT-audit consultancy

Onze ervaring met Dynamics AX, bewezen methodiek en IT-audit achtergrond stellen ons in staat u op de beste mogelijke wijze te ondersteunen.

Microsoft Dynamics AX vraagstukken omtrent beheersing en beveiliging bekijken wij vanuit het IT-audit perspectief. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste benadering en een project met het optimale resultaat.

Benieuwd hoe wij een autorisatietraject aanpakken voor Dynamics AX? Neem dan contact met ons op en ga in gesprek met onze specialisten. 

Vraag het onze Dynamics AX-specialisten!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor Dynamics AX, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 076-50 194 70 of u kunt uw gegevens hieronder achterlaten. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.