Skip to the content

Autorisaties in Dynamics 365 Business Central

Autorisaties zijn dé manier om de beheersing en informatiebeveiliging binnen uw Dynamics 365 Business Central omgeving te verbeteren. Met goed ingerichte autorisaties realiseert u functiescheiding en wordt voorkomen dat gebruikers belangrijke instellingen of gegevens wijzigen waardoor hiaten in de informatievoorziening ontstaan.

Met de juiste autorisatie-inrichting bent u in-control!

Autorisatiecyclus

Beveiliging en beheersing van Dynamics 365

Door het inrichten en het monitoren van autorisaties kunt u de interne controle en beveiliging van uw Dynamics 365 Business Central omgeving optimaliseren. Het zorgt voor een goed beheersbare en beveiligde Microsoft Dynamics omgeving waarmee u compliant en risicobewust kunt ondernemen. 

De standaard autorisatiemogelijkheden in Microsoft Dynamics 365 Business Central zijn niet volledig en geven onvoldoende inzicht in de kwaliteit van de autorisaties. Door het toepassen van onze autorisatiesoftware voorkomt u dat het autorisatieproces binnen Dynamics 365 Business Central een complexe en tijdrovende taak wordt. Onze autorisatiesoftware ondersteunt de volledige autorisatiecyclus. 

Met Authorization Box en de Compliance apps van 2-Control zorgt u voor een organisatie die in-control is.

Compliance Apps voor Dynamics 365 Business Central

Authorization Box voor Dynamics 365 Business Central

Beheren en monitoren van de autorisaties

Efficiënt autorisatiebeheer, geavanceerde machtigingenset recorder en autorisatiemonitoring voor de optimale beveiliging en beheersing van Dynamics 365. 

Field Security App voor Dynamics 365 Business Central

Autoriseren op veld- & actieniveau

Implementeer op efficiënte wijze functiescheiding door de autorisaties te verfijnen tot op veld-, filter- en actieniveau.

Field Validation App voor Dynamics 365 Business Central

Verbeter de kwaliteit van de interne informatiestromen

Bepaal zelf invoercontroles op veldniveau, zoals verplichte velden en waarde filters met Veldvalidatie.

Autorisaties Microsoft Dynamics | 2-Control

IT-audit consultancy

Onze jarenlange ervaring met Microsoft Dynamics, de bewezen methodiek en IT-audit achtergrond stellen ons in staat u op de beste mogelijke wijze te ondersteunen. 

Microsoft Dynamics 365 Business Central vraagstukken omtrent interne beheersing en beveiliging bekijken wij vanuit het IT-audit perspectief. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste benadering en een project met een optimaal resultaat. 

Benieuwd hoe wij een autorisatietraject in Dynamics 365 Business Central aanpakken? Of heeft u een andere Dynamics 365 Business Central uitdaging? Neem dan contact met ons op en ga in gesprek met onze specialisten.  

Vraag het onze Dynamics 365-specialisten!

Voor meer informatie over onze oplossingen voor Dynamics 365 Business Central, kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 076-50 194 70 of u kunt uw gegevens hieronder achterlaten. Wij nemen dan spoedig contact met u op.

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

Contact

Heeft u of uw klant vragen over de beheersing en beveiliging van Microsoft 365 Business Central?

Onze specialisten staan voor u klaar!