Skip to the content

Autorisaties in Dynamics 365 Business Central

Microsoft Dynamics 365 Business Central is de opvolger van Microsoft Dynamics NAV. Dynamics 365 wordt als totaaloplossing in de cloud aangeboden waarbij je modulair, gebaseerd op deelproces en/of rol, kunt afnemen wat je nodig hebt, op elk geschikt moment. 

Autorisaties zijn dé manier om functiescheiding binnen uw organisatie in te richten. Met goed ingerichte autorisaties wordt voorkomen dat gebruikers (per abuis) belangrijke instellingen of andere gegevens wijzigen waardoor hiaten in de informatievoorziening ontstaan.

U bent in-control met Dynamics.

Autorisatiecyclus

Beveiliging en beheersing van Dynamics 365 BC

Door het inrichten van autorisaties, efficiënt autorisatiebeheer en het monitoren van de kwaliteit van autorisaties kunt u de interne controle en beveiliging van uw Dynamics 365 Business Central omgeving optimaliseren. Het zorgt voor een goed beheersbare en beveiligde ER-omgeving waarmee u compliant en risicobewust kunt ondernemen.

De standaard autorisatiemogelijkheden in Microsoft Dynamics 365 Business Central zijn niet volledig en geven onvoldoende inzicht in de kwaliteit van de autorisaties. Door het toepassen van onze efficiënte en gebruiksvriendelijke autorisatiesoftware voorkomt u dat autorisatieproces binnen Dynamics 365 Business Central een zeer complex en tijdrovend proces wordt. Onze autorisatiesoftware ondersteunt de volledige autorisatiecyclus.

Met Authorization Box en de complementaire Compliance apps van 2-Control zorgt u voor een organisatie die in-control is.

Compliance Apps voor Dynamics 365 Business Central

Authorization Box voor Dynamics 365 Business Central

Beheren en monitoren van de autorisaties

Efficiënt autorisatiebeheer en autorisatiemonitoring voor de optimale beveiliging en beheersing van Dynamics.

Field Security App voor Dynamics 365 Business Central

Autoriseren op detailniveau

Implementeer op efficiënte wijze functiescheiding door de autorisaties te verfijnen tot op veld-, filter- en actieniveau.

Field Validation App voor Dynamics 365 Business Central

Verbeter de kwaliteit van de interne informatiestromen

Bepaal of velden verplicht gevuld moeten worden of moeten voldoen aan een bepaalde waarde.

Team 2-Control

IT-audit consultancy

Onze jarenlange ervaring met Dynamics NAV, bewezen methodiek en IT-audit achtergrond stellen ons in staat u op de beste mogelijke wijze te ondersteunen.

Microsoft Dynamics 365 Business Central vraagstukken omtrent beheersing en beveiliging bekijken wij vanuit het IT-audit perspectief. Hierdoor bent u verzekerd van de juiste benadering en een project met het optimale resultaat. 

Benieuwd hoe wij een autorisatietraject in Dynamics 365 aanpakken? Of heeft u een andere uitdaging aangaande Dynamics 365 Business Central? Neem dan contact met ons op en ga in gesprek met onze specialisten. 

Kom in contact met onze Dynamics 365-specialisten!

Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief. 

'Bedrijfsnaam' is een verplicht veld
'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

Contact

Heeft u of uw klant vragen over de beheersing en beveiliging van Microsoft 365 Business Central?

Onze specialisten staan voor u klaar!