Skip to the content

Autorisatiebeheer Dynamics NAV

De NAV 2-Controlware module Autorisatiebeheer stelt u in staat om snel en eenvoudig uw autorisaties in Microsoft Dynamics NAV op functieniveau in te richten en te beheren.

Met de module Autorisatiebeheer kunt u een gebruikersprofiel of profielen aanmaken en in te richten op het niveau van uw organisatiefuncties. Eenvoudig en snel beheert u de autorisaties en houdt u de autorisatiestructuur krachtig.

Voordelen Autorisatiebeheer

  • Autorisaties ingericht op organisatieniveau
  • Zeer eenvoudig en snel (in bulk) (toegangs)rechten toekennen en beheren
  • Een overzichtelijk dashboard met autorisaties
  • Efficiënt beheer van autorisaties in Dynamics NAV
  • Consistentie in bevoegdheden
  • Eén beheeromgeving voor Windows- en databasegebruikers
  • Maakt kostbaar maatwerk Microsoft Dynamics overbodig

Autorisaties Dynamics NAV

De module Autorisatiebeheer maakt een extra laag tussen de standaard aanwezige gebruikersrollen (ook wel bekend als machtigingensets) en gebruikers in Dynamics NAV, genaamd gebruikersprofielen. Deze gebruikersprofielen kunt u gemakkelijk aanmaken en vervolgens inrichten op het niveau van uw organisatiefuncties. Voor elk gebruikersprofiel hoeft u de relevante gebruikersrollen slechts één keer te koppelen. Het beheer van de autorisaties / permissies wordt hierdoor beperkt tot het koppelen van gebruikers aan gebruikersprofielen.

Dynamics NAV add-on geschikt voor alle versies

De Autorisatiebeheer module kan eenvoudig worden geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV en is toepasbaar op alle Dynamics NAV versies van 5.0 tot en met Dynamics NAV 2018. De Autorisatiebeheer on-premises module voor Dynamics NAV blijft beschikbaar maar zal na Q3-2019 niet verder ontwikkeld worden. Bekijk voor het meest recente compatibiliteitsoverzicht hier.

SAAS oplossing Authorization Box

Met Authorization Box bieden wij u de oplossing voor het beheren en monitoren van de autorisaties in Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central. Alle functionaliteit van de module Autorisatiebeheer is beschikbaar in Authorization Box. Bent u toekomstgericht en wenst u gebruik te maken van de nieuwe functionaliteit en het meeste gebruiksgemak. Ontdek dan hier Authorization Box.

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.