Skip to the content

Autorisatiebeheer pro

NAV 2-Controlware module Autorisatiebeheer Pro is een waardevolle aanvulling op de module Autorisatiebeheer. Hiermee wordt het beheer van de rollen en rechten nog verder vereenvoudigd en kunt u nu al uw autorisaties vanuit één centraal punt aansturen.

Met deze module maakt u een rechtstreekse vertaling van uw organisatiestructuur naar Dynamics NAV van waaruit u vervolgens alle benodigde autorisaties kunt aanmaken en beheren.

Voordelen Autorisatiebeheer Pro

  • Autorisaties op basis van uw organisatie structuur
  • Geen ontbrekende autorisaties meer na indiensttreding
  • Toekomstige autorisaties eenvoudig in te stellen
  • Ideaal voor autorisaties bij tijdelijke waarneming / verzuim
  • Eén beheeromgeving voor Windows- en database gebruikers
  • Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding
  • Werkt naadloos samen met de module Autorisatiebeheer 

Dynamics NAV autorisaties

Het uitgangspunt van Autorisatiebeheer PRO is een rechtstreekse vertaling van uw organisatie naar Dynamics NAV. De definitie van welke gebruiker gerelateerde tabellen moeten worden aangemaakt, kan immers altijd worden afgeleid van de organisatiestructuur. In de module kunt u eenvoudig, op flexibele wijze en hiërarchisch de organisatiestructuur inrichten, op een manier die het beste past binnen uw organisatie. Vervolgens kunt u flexibel autorisatiesjablonen definiëren voor elke tabel in Dynamics NAV, inclusief add-on of maatwerktabellen. Met de sjablonen kunt u bepalen hoe u wilt dat de gegevens worden ingevuld. De module biedt een krachtig instrument waarmee u alle acties kunt definiëren die moeten worden uitgevoerd.

Dynamics NAV add-on voor al NAV versies

Alle functies van de add-on NAV 2-Controlware worden geïntegreerd in Dynamics NAV en zijn geschikt voor versies van 5.0 tot en met Microsoft Dynamics NAV 2018.

Cloud oplossing

Op zoek naar een cloud oplossing voor het beheer van de autorisaties? Bekijk dan Authorization Box, onze totaal oplossing voor alle autorisatie vraagstukken.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Dynamics? Wij beantwoorden ze graag.