Skip to the content

50% korting op Authorization Box 

Autorisaties inrichten complex, tijdrovend en duur? Dat argument hebben wij lang geleden al weggenomen met onze autorisatieoplossing voor inrichting, beheer en monitoring van autorisaties (in Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central).

Met Authorization Box heeft u een gebruiksvriendelijke applicatie in handen waarmee u eenvoudig de beveiliging en betrouwbaarheid van de informatieverwerking in Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central kunt verbeteren.

Vraag licentie aan met 50% korting

Om onze oplossing nog toegankelijker te maken, nemen wij de helft van de kosten van het eerste jaar van Authorization Box voor onze rekening.

U heeft heel de maand december de tijd om een Authorization Box licentie aan te schaffen met 50% korting. We stellen hiervoor tien licenties beschikbaar. 

Voor het aanvragen van één van deze tien licenties ontvangen wij graag vóór 31 december 2018 een getekend orderformulier retour. Na ontvangst van het orderformulier maken wij een Authorization Box on Azure account aan en kunt u direct aan de slag!

Wees er snel bij want wie het eerst komt wie het eerst maalt.

 

Uw voordeel

U betaalt het eerste jaar € 725 voor de Authorization Box on Azure licentie. Daarna betaalt u jaarlijks het standaard subscriptiebedrag van €1.450.

U ontvangt een Authorization Box licentie met:

  • Machtigingenset generator (beschikbaar voor Dynamics NAV 2017 + NAV2018)
  • User management (ongelimiteerd aantal NAV gebruikers)
  • Authorization monitoring
  • 5 user accounts (Authorization Box) users
  • 3 database connecties

Voor de activatie van uw Authorization Box hebben wij uw NAW-gegevens en e-mailadres nodig. Bekijk de actievoorwaarden, het bestelformulier en de installatiehandleiding onderaan deze pagina.

Bestel hier uw Authorization Box licentie met 50% korting

Vul hieronder uw gegevens en wij reserveren een Authorization Box licentie voor u. 
Wij nemen hierna spoedig contact met u op om uw bestelling af te ronden.

'Bedrijfsnaam' is een verplicht veld
'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in