Skip to the content

Ge-audit als auditors | SOC 2 Type 1

Met trots kondigen wij aan dat 2-Control de SOC 2 Type 1 assurance verklaring heeft behaald. Dit is een verklaring die een overzicht geeft van de beheersmaatregelen die een organisatie heeft geïmplementeerd om de beveiliging en beschikbaarheid van gegevens te waarborgen. Bij 2-Control voeren we normaal gesproken deze SOC 2 audits zelf uit bij andere bedrijven, maar deze keer hebben we ervoor gekozen om onze eigen veiligheid te laten toetsen door een onafhankelijke partij.  

Arno Mouwen, oprichter 2-Control: "Het is leuk om een keer zelf ge-audit te worden als software bedrijf en om daarmee eens aan de andere kant van de tafel te zitten. Dit is een leerzame ervaring voor ons!"

Rogier Haest, directie van 2-Control: "We zijn al jaren bezig met onze veiligheid naar een hoog level te brengen en deze onafhankelijke audit heeft ons harde werk mogen bevestigen."

Onze volgende stap is het behalen van de SOC 2 Type 2 assurance verklaring, waarbij we aantonen dat onze beheersmaatregelen niet alleen goed zijn opgezet, maar ook effectief werken in de praktijk.  
De SOC 2 Type 1 verklaring is een bevestiging van onze inspanningen om 'in control' te zijn en om te voldoen aan de hoogste normen in onze branche. We willen onze klanten bedanken voor hun vertrouwen in 2-Control en we kijken uit naar een nog veiligere en betrouwbaardere digitale toekomst. 

2-Control is trots op het behalen van de SOC 2 Type 1 verklaring en blijft zich inzetten voor kwaliteit, veiligheid en transparantie in hun dienstverlening. 

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.