Skip to the content

Welkom Joram in het team!

2-Control is weer een collega rijker! Wij hebben Joram mogen verwelkomen in ons team. Hij gaat aan de slag als IT-auditor en stelt zich graag even voor.

Joram Dictus

Ik ben Joram en per 1 februari 2023 gestart bij 2-Control als IT Auditor. Afgelopen 15 jaar heb ik mij bij 3 verschillende accountantskantoren breed ontwikkeld als IT Auditor/IT Consultant, met specifieke ervaring op gebied van informatiebeveiliging en IT-risicomanagement. Met Moniek en onze 2 dochters Robin en Mira woon ik in Zundert, waar ik bij de plaatselijke VV voetbal in een oude mannenteam. Naast het drukke gezinsleven ben ik actief bij Buurtschap Tiggelaar, één van de deelnemende buurtschappen aan het Zundertse corso en ga ik, ondanks de magere resultaten van de laatste jaren, graag naar NAC.

2-Control ken ik al vanaf de oprichting en in het verleden heb ik dan ook al vaker samengewerkt met dit bedrijf. Daardoor vind ik het extra bijzonder dat ik nu onderdeel ben van het team. Ik ga mij richten op het ondersteunen van Accountantskantoren met IT-Auditdiensten en het verder uitbouwen van de assuranceportefeuille zoals ISAE 3402, SOC2 en ENSIA/DigiD. Ik vind het belangrijk om in het auditwerk, ondanks dat het werk vooral onderzoekend en controlerend is, toegevoegde waarde aan klanten te leveren gericht op proces- en kwaliteitsverbetering.

Ik heb een vliegende start gehad en hoop met veel enthousiasme bij te dragen aan de ambities van 2-Control.

 

Ook solliciteren?

Heeft dit jou enthousiast gemaakt en ben je benieuwd naar de baanmogelijkheden bij 2-Control? Hou onze website in de gaten of neem een kijkje tussen onze vacatures

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.