Skip to the content

Welkom Kevin!

2-Control is weer een collega rijker! Wij hebben Kevin mogen verwelkomen in ons team. Hij gaat aan de slag als Junior Frontend Developer en stelt zich graag even voor.

Kevin van Bommel

Mijn naam is Kevin van Bommel. Ik ben begin juli 2023 in dienst gekomen bij het bedrijf 2-Control, waar ik de functie als Junior Frontend Developer vervul. Ik ben opgegroeid in Oud-Beijerland, een dorp in de buurt van Rotterdam, en hier woon ik nog steeds. Ik heb het hier dan ook enorm naar mijn zin. Naast Junior Frontend Developer doe ik in mijn vrije tijd aan korfbal, zingen, geocachen en af en toe aan live streamen. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik onderdeel ben geworden van 2-control en ben met een warm welkom binnen gekomen tijdens het bedrijfsuitje ‘Jouw Hobby, Mijn Hobby’ waar ik het team heb mogen leren kennen in een roeiboot. Ik kijk enorm uit naar deze nieuwe uitdaging en ik hoop mezelf verder te ontwikkelen in dit bedrijf de komende tijd.

 

Ook solliciteren?

Heeft dit jou enthousiast gemaakt en ben je benieuwd naar de baanmogelijkheden bij 2-Control? Hou onze website in de gaten of neem een kijkje tussen onze vacatures

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.