Skip to the content

Even voorstellen, onze nieuwe collega Pauline

Ook in het nieuwe jaar blijft 2-Control hard groeien. Wij verwelkomen onze nieuwe collega Pauline in ons team. Ze stelt zich graag even aan u voor!

Pauline Fransen

Mijn naam is Pauline Fransen en sinds half januari 2023 in dienst bij 2-Control als senior developer.

Ik woon in Etten-Leur samen met mijn man Ron en onze twee katten Tsuno en Roosje. De afgelopen 12 jaar heb ik me beziggehouden met de development van de ISV-solution Foodware op AX2012 en F&O bij Schouw/Aptean. Daarnaast was ik de laatste 3 jaar scrum master van dit R&D team. Daarvoor heb ik 4 jaar NAV geprogrammeerd, en daarvoor nog 7 jaar Magazijnbeheerssystemen in Ada en Uniface.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen in de natuur, en doe ik cursussen bij de IVN. Ik ga regelmatig lekker uit eten en ben een echte boekenwurm.

Ondertussen werd het tijd voor een nieuwe uitdaging. En die ga ik bij 2-Control invullen. Een overstap van X++ naar .Net, en over van een multinational naar een Nederlands bedrijf.

Verder ga ik dit jaar verhuizen naar een nieuwbouwwoning in Bosschenhoofd (spannend!) en heb ik me ingeschreven voor een Glas-in-lood cursus. Het belooft een leuk jaar te worden!

 

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.