Skip to the content

Wij verwelkomen onze nieuwe collega Rian!

2-Control blijft groeien en dus kunnen we Rian verwelkomen in ons team. Zij gaat bij ons aan de slag als Office Manager en stelt zich graag zelf even voor.

Rian van Lieshout

Hoi, ik ben Rian en ik ben vanaf 1 november in dienst bij 2-Control.

Mijn taken liggen voornamelijk op de ondersteuning van de directie en de sales manager waarbij ik hen verlicht van administratieve handelingen.

Ik woon samen met mijn man en 3 zoons in Oosterhout. Een echt mannenhuishouden waarbij het nooit stil of leeg is in huis. Lekker en gezellig druk dus. We houden ontzettend veel van spelletjes, maar ook wandelen we graag en sluiten af met een filmpje op de bank met wat lekkers.

Na 3 jaar mijn eigen webshop te hebben gerund, waarbij het laatste jaar erg veel uren en stress met zich mee heeft gebracht, was ik nu vooral weer toe aan wat meer regelmaat. Binnen 2-Control denk ik de juiste balans tussen werk en privé te kunnen vinden waarbij ik ook nog eens kan doen wat ik erg leuk vind! Als manusje van alles voel ik mij als een vis in het water, hoe meer werk, hoe leuker ik het vind. Mijn kracht ligt voornamelijk in het verbinden van processen en het zien van werk (en daar natuurlijk ook op acteren 😉).

Ik kijk uit naar een fijne samenwerking en de groei met 2-Control.

 

Ook solliciteren?

Wil je ook werken bij 2-Control? Hou onze website in de gaten of neem een kijkje bij onze vacatures

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.