Skip to the content

Directions EMEA 2022 terugblik

Directions EMEA 2022 terugblik

En zo ligt Directions EMEA alweer een week achter ons. En wat een geweldige tijd hebben we gehad!

Na een vlotte en klimaatvriendelijke rit met de ICE kwamen onze commerciële en managementteams afgelopen dinsdagavond aan in Hamburg. Samen met de Microsoft leiders en duizenden mensen uit de Dynamics community trapten we woensdagochtend af met de klassieke Dynamics keynote, waarin we werden klaargestoomd voor drie dagen vol leren, netwerken en genieten.

Vanaf dat moment waren de dagen gevuld met het ontmoeten van oude en nieuwe partners, klanten, andere ISV's en natuurlijk het pronken met onze autorisatiesoftware in snelle demo's van tien minuten op elke koffiehoek die we konden vinden.

Dankbaar dat we meerdere nieuwe ERP-partners hebben ontmoet, die graag de kracht van eenvoudig autorisatiebeheer op hun klanten willen loslaten. Dankbaar zijn we ook om opnieuw vele vriendelijke gezichten van onze meest vertrouwde partners te ontmoeten op de congresvloeren, om onze kennis en ervaringen van het Dynamics ecosysteem uit te wisselen. En tot slot genoten onze beide bedrijfspartners van twee volle dagen van kennissessies, diep duikend in wat de Dynamics community in petto heeft voor volgend jaar en daarna. 
 
Het was geweldig om de Dynamics gemeenschap weer te ontmoeten en we kijken uit naar volgend jaar in Frankrijk. Danke!

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.