Skip to the content

Welkom nieuwe collega's!

2-Control verwelkomt weer twee (!) nieuwe collega's in haar team! Sjoerd Notenboom is gestart als Junior IT-audit/consultant en Arjan Crielaard is nu werkzaam bij ons als Lead Developer!

Sjoerd Notenboom

Mijn naam is Sjoerd Notenboom. Ik ben werkzaam als werkzaam als Junior IT-audit/consultant sinds februari 2022. In deze functie ondersteun ik de verschillende audit en consultancy projecten die lopen binnen 2-Control.

Ik woon in Tilburg en studeer momenteel nog aan de Tilburgse Universiteit. Ik ben in 2017 begonnen met de bachelor opleiding Economie en Bedrijfseconomie. Deze heb ik inmiddels afgerond. In september 2021 ben ik begonnen met de master opleiding Information Management, welke ik momenteel aan het afronden ben. Tijdens de master Information Management ligt de focus op het optimaliseren van verschillende informatie systemen en IT processen binnen een organisatie.

Mijn vrije tijd vul ik graag met het lezen van een boek, met het koken van een uitgebreide maaltijd of met af en toe sporten.

Ik ben nu inmiddels 3 maanden aan de slag bij 2-Control. Ik heb in deze tijd al een hoop mogen leren en een hoop mogen zien. Ik kijk ernaar uit om nog veel meer te kunnen leren in mijn tijd bij 2-Control!


Arjan Crielaard

Mijn naam is Arjan Crielaard en ben sinds 1 mei 2022 werkzaam bij 2-Control als lead developer.

Ik woon (nog) in Zundert maar ik ga binnenkort verhuizen. Ik heb 3 kinderen, Elle (18), Lucas (14) en Thomas (11). Nadat ik in 1996 een stageplaats had veroverd bij Philips, heb ik hier een baan aangeboden gekregen en ook aangenomen. In de volgende vijf jaar heb ik bij Philips, Compaq en Microsoft gewerkt. Na een tijdje in Ierland te hebben gewoond met 3 honden (Baloo, Akela en Bagheera) ben ik naar Nederland teruggekomen en aan de slag gegaan als freelancer. In de 20 jaar die volgde heb ik een hoop mooie projecten gedaan en een hoop verbeterd voor onder andere banken (ING, Rabo en ABN-AMRO), Huisartsen (NGH Alert) en (semi) overheden (AIVD, CAK, KLPD, etc).

Ik speel diverse muziek instrumenten en ik zing er ook nog bij. Je kan me vinden op https://soundcloud.com/foolsneverdiffer en ook op spotify. Daarnaast heb ik een uitgebreide filmcollectie voor die eenzame avonden (ahem) en ben af en toe te porren voor een optreden hier en daar.

Bij 2-control hoop ik een nieuw thuis te kunnen vinden om iets moois neer te zetten wat de tand des tijds kan doorstaan. Als developer staan termen als SOLID, Agile en SCRUM bij mij hoog in het vaandel. Transparant coderen is een must voor stabiele, future-proof code!

 

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.