Skip to the content

Ontmoet onze twee nieuwe collega's

2-Control blijft groeien en dus verwelkomen wij Tristan en Fabian in ons team. Ze stellen zich hieronder even aan jullie voor!

Tristan Schuring

Mijn naam is Tristan Schuring. Sinds 1 november 2022 ondersteun ik 2-Control als junior developer. Ik studeer momenteel Informatica aan Avans Hogeschool en ik woon samen met mijn vriendin in Breda. Ik ben altijd geïnteresseerd geweest in technologie en leer graag nieuwe dingen. Ik hou verder erg van muziek, lekker eten en gezelligheid. Ook speel ik graag basketbal. Ik heb erg veel zin om veel te leren bij 2-control.

Fabian Schouten

Mijn naam is Fabian Schouten. Ik ben sinds 21 november 2022 bezig als stagiair om ervaring op te doen rond het testtraject. Daarnaast loop ik ook mijn afstudeerstage ook bij 2-Control (begint 30 januari) op het gebied van (software) procesverbetering.
In augustus 2019 ben ik mijn opleiding Business IT & Management (BIM) begonnen op Avans Hogenschool. De opleiding brengt de IT en de Business dichter bij elkaar om zo waarde te creëren voor beide partijen. Ik zit nu in mijn laatste jaar van de BIM-opleiding, waarbij ik heb gekozen om de minor Software engineering, kwaliteit en testen (SEKT) erbij te volgen. Dit is gericht op het toetsen en testen van de opgeleverde software.
Ik woon al bijna 3 jaar in het mooie Prinsenbeek. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te koken, videogames te spelen en het bouwen/schilderen van modelbouw.
Tijdens mijn stage binnen 2-Control hoop ik mijn theoretische kennis op de proef te stellen en veel praktijkervaring op te doen. Ik hoop nog veel te kunnen leren tijdens mijn stagetijd binnen 2-Control!

 

Ook solliciteren?

Wil je ook werken bij 2-Control? Hou onze website in de gaten of neem een kijkje bij onze vacatures

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.