Skip to the content

Nieuwe collega's aan boord!

Zelfs in deze zonnige zomer dagen groeien wij door! In de maand augustus is ons team namelijk uitgebreid met twee (!) nieuwe collega's. Flora Maimati is per 1 augustus gestart als Test automation engineer en Jan Scheurwater versterkt ons team sinds deze maand als Product Owner. Ze stellen zich hier aan u voor:

Flora Maimati

Mijn naam is Flora en ik ben sinds 1 augustus 2022 werkzaam bij 2-Control als Test automation engineer.

Ik woon sinds eind 2019 met mijn gezin in Breda, daarvoor heb ik ongeveer 7 jaar in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten) gewoond. Hier werkte ik bij Emirates Airline Group nadat ik afgestudeerd was aan de Universiteit. Daarna heb ik in Nederland een jaar SDET (Software development engineer in test) cursus gevolgd in de United Coder LLC en 8 maanden fulltime stage gelopen bij Selenium Master LLC.

Ik hou van reizen, foto's maken, het verzamelen van verschillende culturele evenementen en valuta.

Bij 2-Control wil ik mijn technische kennis toepassen op mijn test automatiseringswerk, natuurlijk is er nog veel te leren, en ik ben al begonnen met het leren van een totaal nieuwe programmeertaal met het 2-Control team. Hello tomorrow!


Jan Scheurwater

Mijn naam is Jan Scheurwater en ik werk sinds half augustus 2022 bij 2-Control als Product Owner. Ik woon in Hendrik-Ido-Ambacht samen met mijn vrouw Saskia en mijn twee kinderen Esmee (7) en Jesse (3). Mijn hobby’s zijn voetbal, films/series en fotografie. Vooral de laatstgenoemde hobby doet het goed bij mijn gezin waar ik vaak enthousiast wordt begroet met: “Niet weer die camera!”

Nadat ik mijn studie Informatica en Informatiekunde aan de Haagse Hogeschool had afgerond, ben ik in 2004 gaan werken bij RPO ICT Solutions. Hier heb ik 16,5 jaar gewerkt aan het ERP pakket Freshng Advanced dat zich richt op de groente en fuit markt (de AGF markt). Ik ben gestart als ontwikkelaar en van daaruit doorgegroeid tot Teamleider/Product Owner en later tot manager van de afdeling Beheer. In 2021 is het Freshng pakket overgenomen door Pantheon Automatisering en hier heb ik nog 1,5 jaar gewerkt als Teamleider/Product Owner.

Na 18 jaar aan hetzelfde pakket te hebben gewerkt, werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en sinds kort mag ik aan de slag met the Authorization Box waar ik veel zin in heb. Ik hoop samen met het team een nog mooier/beter/gebruiksvriendelijker product neer te mogen zetten.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.