Skip to the content

Nieuwe release Compliance apps voor Business Central

Releasedatum: 1 oktober 2021
Releasedatum: 1 oktober 2021
Wij werken continu aan de verbetering van onze autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics NAV en Dynamics 365 Business Central. We zijn trots te melden dat een groot aantal verbeteringen live zijn gegaan met de nieuwe versie 2.2.20211019.0 voor de extensies Compliance Essentials, Compliance Field Security en Compliance Field Validation. Alle apps zijn nu compatibel met Microsoft Dynamics 365 Business Central Wave 2 2021 (BC19)
 
Nieuw in de release is dat binnen filterbeveiliging gebruik gemaakt kan worden van berekende filters op basis van de ingelogde gebruiker. Met een berekend filter kunt u onder andere inrichten dat een gebruiker alleen zijn eigen gegevens kan zien of muteren. Het is mogelijk te filteren op systeemvariabele gebruikers-ID, gebruikersbeveiligings-ID en huidig bedrijf, op een datumformule, bijvoorbeeld -CW..CW voor de huidige week, en op de ingelogde gebruiker via tabel 91 (User Setup) en tabel 156 (Resource).
 
Binnen de veldvalidatie is de controle uitgebreid binnen dimensies met een check op dimensiecombinaties. Voorheen werd er alleen gekeken of de dimensie gevuld was en met welke waarde, nu wordt ook gekeken of de combinatie is toegestaan en zo ja met welke combinaties. Wanneer een combinatie beperkt of geblokkeerd is, krijgt u een foutmelding of een waarschuwing wanneer u bijvoorbeeld een klant aanmaakt of wijzigt.
 
Voor een compleet overzicht van de aanpassingen verwijzen wij u graag naar onze wiki pagina What's New [2-Control Online Software Help].

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.