Skip to the content

Welkom aan boord collega's!

Het team van 2-Control is weer uitgebreid met niet één, maar twee nieuwe collega's. Maurice Scholten is gestart als marketing & sales manager en Tom Suykerbuyk is software engineer geworden. Ze stellen zich beiden even aan u voor:

Maurice Scholten

Mijn naam is Maurice Scholten, per 1 september gestart als manager Marketing & Sales voor 2-Control.

De afgelopen acht jaar heb ik verschillende commerciële rollen vervuld, meest recentelijk in de softwareindustrie. Vanaf 2017 was ik werkzaam voor een global ISV die B2B eCommerce integreert met Dynamics en SAP ERP’s. Daar was ik als eerste representative betrokken bij het opzetten van het inside salesteam. Later heb ik mij als consultant gespecialiseerd in het ontwikkelen van de partner-onboardingstrategie. De laatste tweeënhalf jaar heb ik een nieuwe business line opgericht en gecoördineerd, gefocust op implementaties en maatwerk in het ERP. Mijn strategische kennis over het initiëren van nieuwe commerciële en functionele initiatieven, en mijn praktische kennis van Dynamics, neem ik nu mee naar 2-Control.

Geïnteresseerd in de menselijke geest, zowel in sales als daarbuiten, ben ik in 2018 naast mijn werk gestart met BSc Psychologie op de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daar specialiseer ik mij nu in klinische- en organisatiepsychologie. Mijn eerste academisch schrift beschreef de positieve invloed van mindfulness op werkprestatie. Hoewel psychologie niet de eerste studie is die wordt geassocieerd met het bedrijfsleven, geloof ik sterk in de waarde van diversiteit waarbij verschillende invalshoeken leiden tot meer creativiteit en betere resultaten.

In mijn vrije tijd ben ik vrijwillig brandweerman bij het korps van Brandweer Rotterdam-Rijnmond. Hieruit neem ik oplossingsgerichtheid en creativiteit mee. Ook komt het in het werkende leven natuurlijk van pas om te weten hoe je een spreekwoordelijk brandje blust. Daarnaast zoek ik graag de natuur op, sport ik regelmatig en woon ik samen met mijn vriendin in Rotterdam.

Ik kijk ernaar uit om met u samen te werken aan de veiligheid van uw interne systemen!

 

Tom Suykerbuyk

Mijn naam is Tom Suykerbuyk en ben sinds 1 oktober 2021 werkzaam bij 2-Control als een senior software developer.

Ik woon in Halsteren met mijn vrouw Annet en mijn kinderen Wouter (18) en Iris (16). Ik ben begonnen met studeren op Avans Hogeschool in Breda en ben toen doorgegaan naar Hogeschool West Brabant om Informatie technologie te studeren. Dit houdt voornamelijk een mix in van telecommunicatie, meet en regel techniek, elektronica en software.

Ik ben na mijn school bij Ericsson in Rijen begonnen, eerst 3 jaar in de 3de lijns service en later bij R&D software development. Ik ben vervolgens via Philips security (later Bosch security), Software detacheerder Sioux embedded systems (diverse opdrachten bij Philips medical en ASML), Elster Instromet, Skalar en tenslotte CM.com bij 2-Control aangekomen. Ik ben dus eigenlijk meer in de embedded hoek van software begonnen en nu sinds CM.com volledig in web based applicaties.

In mijn vrije tijd ga ik graag wandelen met mijn honden, tuinier graag en ben gek op barbecueën. In het verleden heb ik altijd veel gefietst (wielrennen en mountainbiken) maar hier is helaas al even niet meer van gekomen. Voorts ben ik een fan van formule 1 en sla als het kan geen race over.

Ik ben inmiddels een maand bezig bij 2-control en merk dat ik me al helemaal als een vis in het water voel en heb er veel zin in om er iets moois van te maken.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.