Skip to the content

2-Control bestaat 15 jaar! Bedankt voor uw vertrouwen!

2-Control is in 2006 opgericht door Arno Mouwen en in datzelfde jaar is Rogier Haest in dienst getreden. Onder leiding van Rogier en Arno is 2-Control uitgegroeid tot een enthousiast team van 17 gedreven professionals dat ondertussen al 15 jaar dé controlespecialist is op het gebied van IT-audit en Microsoft Dynamics.

De COVID19 maatregelen zorgen helaas dat we ons jubileum (nog) niet gezamenlijk kunnen vieren. Wij hopen samen met u op een later moment te kunnen proosten op 15 jaar 2-Control.

Wij willen langs deze weg al onze klanten en partners bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en hopen u nog vele jaren te mogen blijven adviseren en ondersteunen!

 

Arno: "15 jaar 2-Control. Ik sta er zelf van te kijken. Terugkijkend besef ik dat het toen de juiste beslissing was, maar besef ik ook heel goed dat ik dit nooit had kunnen bereiken zonder de hulp van Maja, Hans en Rogier. Het voelt als een familie en ik hoop dat dit ook zo voelt voor de werknemers. Ik ben trots op iedereen en hoop nog lang zo verder te kunnen bouwen."

Rogier: "Wat mij zo aantrekt in 2-Control is de dynamiek: geen dag is hetzelfde door de vele verschillende type klanten en opdrachten. Daarnaast is het fantastisch om dit bedrijf samen met Arno te hebben gebracht tot waar we nu zijn en dat smaakt alleen maar naar meer! Ik ben ontzettend trots op ons team en wat we hebben bereikt de afgelopen jaren en ik heb heel veel zin om onze beoogde groei verder te verwezenlijken. Op naar de volgende 15 jaar!"

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.