Skip to the content

Ontmoet onze twee nieuwe stagiairs

2-Control werkt graag mee aan het opleiden van nieuwe mensen. Wij bieden afstudeerders de mogelijkheid om bij ons ervaring op te doen en zichzelf te ontwikkelen op het vakgebied van controle en automatisering.

Per 1 september jl. zijn twee nieuwe stagiairs bij ons gestart, zij zullen ons het komende half jaar versterken. We stellen Elias en Ansiem graag aan u voor.

Elias de Vriese

Elias de Vriese

Ik ben Elias de Vriese, 20 jaar oud en ik zit in het 3e jaar van mijn opleiding bedrijfseconomie aan de Universiteit van Tilburg. Oorspronkelijk kom ik uit Aardenburg (West-Zeeuws-Vlaanderen) maar sinds het begin van mijn studie woon ik op kamers in Tilburg. In mijn vrije tijd speel ik graag een potje tennis of maak ik muziek.

Per 1 september ben ik gestart als stagiair op de audit/consultancy afdeling van 2-Control. Ik doe de komende 5 maanden onderzoek naar de mogelijkheden van de Audit workbench, een onderdeel van Dynamics 365 voor Finance & Operations. Daarnaast werk ik mee op de afdeling.

De ‘IT-wereld’ is redelijk nieuw voor mij maar ik hoop bij 2-Control veel bij te leren en ook iets toe te voegen met mijn opdracht en werkzaamheden.
Ik ga met veel enthousiasme de komende periode tegemoet en ik kijk ernaar uit om alle collega’s te leren kennen!

Ansiem Kapildewsing

Ansiem Kapildewsing

Mijn naam is Ansiem Kapildewsing, ik ben 21 jaar oud en ben sinds 1 september werkzaam bij 2-Control als stagiair op de ontwikkelafdeling. Ik zit momenteel in mijn 3e leerjaar van mijn Informatica opleiding op de Avans Hogeschool in Breda. Hiervoor heb ik mijn MBO Mediatechnologie diploma behaald op het Grafisch Lyceum Rotterdam. 

Tijdens mijn stage bij 2-Control zal ik actief onderzoek uitvoeren naar het nog verder optimaliseren en ontwikkelen van de software van 2-Control.
In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het verder ontwikkelen op gebied van software development en ondernemerschap. Daarnaast probeer ik ook nog actief bezig te zijn met fitness en hardlopen.

 

Ook op zoek naar een uitdagende stage? Kijk dan even bij onze vacatures.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.