Skip to the content

Uitbreiding van ons ontwikkelteam

Met trots melden wij dat ons ontwikkelteam per 1 juni is uitgebreid met maar liefst twee nieuwe krachten! Hiermee hopen wij al onze ideeën en functionele verbeteringen nog sneller door te kunnen voeren.

Beide ontwikkelaars stellen zich hier graag aan u voor, zodat u ook een gezicht heeft bij deze nieuwe aanwinsten.

Rob van der Heijden

Mijn naam is Rob, 25 jaar en na een korte onderbreking weer terug bij 2-Control. Tijdens mijn opleiding tot software ontwikkelaar ben ik al werkzaam geweest bij 2-Control en heb ik samen met Erik aan de wieg gestaan van de Authorization Box. Nu ik terug ben ga ik mij weer bezig houden met het verder ontwikkelen van de box.

Joris Smolders

Ik ben Joris Smolders, 31 jaar en momenteel woon ik in Oudenbosch. Ik heb een aantal jaar voor de klas gestaan als leraar basisschool, maar nu kruip ik zelf in de rol van leerling als ontwikkelaar. In mijn vrije tijd lees ik graag, ben ik bezig met muziek(instrumenten), (bord)spellen en wandelen. Vanwege deze tijd zal het misschien even duren voordat ik iedereen op in het echt op kantoor zal zien. Ik ben er in ieder geval vaak van maandag t/m donderdag. Hopelijk tot dan!

 

 

Wij horen graag van u!

Heeft u wensen of ideeën voor onze oplossingen? Meld deze gerust via ons contactformulier.

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.