Skip to the content

Veldbeveiliging voor 4PS Construct

4PS en 2-Control

Softwarebedrijf 4PS uit Ede maakt, implementeert en onderhoudt innovatieve business software voor de wereldwijde Bouw, GWW en Installatietechniek. Hun ERP-systeem 4PS Contruct is gebaseerd op Microsoft Dynamics 365 Business Central en biedt een totaaloplossing speciaal voor de bouwnijverheid.

Sinds begin 2018 hebben 4PS en 2-Control de handen ineen geslagen en hebben wij vele 4PS Construct gebruikers mogen helpen bij het optimaliseren en vereenvoudigen van het autorisatiebeheer en het monitoren van de autorisaties.

Autorisatiesoftware 4PS Construct

Door middel van de autorisatiemodule Autorisatiebeheer kan er eenvoudig een autorisatieraamwerk geïmplementeerd worden in 4PS Construct. 

Met de module Autorisatiemonitoring kan inzicht worden verkregen in de kwaliteit van de bestaande autorisaties en worden conflicterend rollen in kaart gebracht. Hierdoor heeft u meer grip op de interne beheersing binnen Microsoft Dynamics en kunt u adequaat reageren bij mogelijke conflicten.

Waterdichte functiescheiding Dynamics

Op veler verzoek van bestaande klanten en op basis van signalen uit de markt hebben wij samen met 4PS de mogelijkheid onderzocht om de complementaire module Veld- en Datasetbeveiliging te leveren.

Na kwalificatie en technische validatie zijn wij nu in staat om 4PS Construct gebruikers te voorzien van Veld- en Datasetbeveiliging. Een aanvullende module op de reeds bestaande functionaliteit die u in staat stelt een zeer krachtige functiescheiding te realiseren.

Veld-en Datasetbeveiliging voor 4PS Construct

De huidige autorisatiemodules worden uitgebreid met Veld-&Datasetbeveiliging. Met de module Veld- en Datasetbeveiliging voor 4PS Construct kunt u:

  • Zonder maatwerk autoriseren op veldniveau;
  • Autoriseren op datasetniveau: toegang verlenen tot een selectie van records gebaseerd op een filter;
  • Eenmalig velden laten vullen, waarna ze alleen nog door een beperkte groep gebruikers gewijzigd kunnen worden;
  • Specifieke records volledig afschermen of zelfs volledig onzichtbaar maken voor bepaalde gebruikers.

Wilt u meer weten of direct aan de slag met Veld- en Datasetbeveiliging in 4PS Construct? Neem dan contract op met uw 4PS accountmanager of laat hieronder uw gegevens achter. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Laat hieronder uw gegevens achter. We nemen dan zsm contact met u op. 
Wij nemen uw privacy serieus (zie onze privacyverklaring). De gegevens die u hier achterlaat gebruiken wij enkel om contact met u op te nemen, tenzij u expliciet aangeeft dat u zich ook inschrijft voor de nieuwsbrief.

'Voornaam' is een verplicht veld
'Achternaam' is een verplicht veld
Vul een geldig e-mailadres in

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.