Skip to the content

Welkom, nieuwe collega!

2-Control heeft er weer een nieuwe collega bij: Bas van Rooij is per 1 augustus gestart als IT-auditor / Consultant en stelt zich hieronder graag aan u voor.

Mijn naam is Bas van Rooij en ik ben sinds 1 augustus werkzaam bij 2-Control. Via deze weg stel ik me graag aan jullie voor.

Ik woon in ’s Gravenmoer en ben 25 jaar oud. Na de middelbare school ging ik naar de middelbare hotelschool, de Rooi Pannen, in Tilburg. Nadat ik hiervoor geslaagd was volgde ik de opleiding Bedrijfskunde aan Avans hogescholen te Breda. Na het behalen van mijn diploma in 2019 ben ik gestart met de Master Information Management op Tilburg University. Afgelopen juli ben ik hiervoor geslaagd.

Als onderdeel van de opleiding schreef ik een thesis met als onderwerp Governance van Robotic Process Automation (RPA). Dit onderzoek voerde ik uit bij VVA-Informatisering en het onderzoek richtte zich op de woningcorporatiebranche. Naast het uitvoeren van het onderzoek heb ik mij bezighouden met het ondersteunen van de beheerorganisaties van verschillende woningcorporaties. Hierdoor heb ik al een beetje ervaring opgedaan binnen AX.

Voor de rest houd ik mij graag bezig met fietsen, zowel op de racefiets als op de mountainbike. In iets minder mate loop ik ook graag hard.

Nu ben ik zeer gemotiveerd om mijn werkende carrière bij 2-Control te starten. Ik hoop u snel te kunnen ontmoeten!

2-Control B.V.

Haagsemarkt 1
4813 BA Breda
T: +31 (0) 76 50 194 70
info@2-control.nl

Contact

Vragen over onze IT-audit diensten of autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics?
Wij beantwoorden ze graag.